kızlar oy istemek yasak biliyorum ama desteğinize ihtiyacım var.beni eklerseniz en azından sevinirim.
oy istemek yasak biliyorum ama yine de isterim mi diyorsun ne diyorsun arkadaşım?..
hemen hemen hergün oy istemek yasak diye paylaşım yapılıyor burada... bile bile de yapılmaz yani....
kızlar oy istemek yasak biliyorum ama desteğinize ihtiyacım var.beni eklerseniz en azından sevinirim.
oy istemek yasak biliyorum ama yine de isterim mi diyorsun ne diyorsun arkadaşım?..
hemen hemen hergün oy istemek yasak diye paylaşım yapılıyor burada... bile bile de yapılmaz yani....
cok yaşa valla tam ben yazcaktım
Kızlar acil birşey sorucam size. Ben şu omo kadınlar kulübüne eşimden girsem kenimdende girsem benim profilim açılıyo buradan nasıl çıkıcam ya yardım edin bana lütfennn
Kızlar acil birşey sorucam size. Ben şu omo kadınlar kulübüne eşimden girsem kenimdende girsem benim profilim açılıyo buradan nasıl çıkıcam ya yardım edin bana lütfennn
kızlar beni bugün boyut yaın grubundan aradılar her 5.kişiyemi bir set veriyorlardı kazanmışım adresime gönderceklermiş ama nerdendi hatırlamıyorum yarışmaya girdiğimi hatırlıyorum da. Kitap satmaya çalıştılar elbette yemedikim vermişti hatırlayan varmı?
annelik sanatı degisi olabilirmi olabilir mi
cok yaşa valla tam ben yazcaktım
sağolun uyarınız için
flormar cvp ne bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?