Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

istanbul yapmadımaceleyle diger şıklardan birinı sectm ama hangisi unuttum saglık olsun

Kızlar bugün dünya tiyatrolar günü ! Bugün İBB Şehir Tiyatroları'nda tüm oyunlar ücretsiz!

iyi geceler kızlar

yarın saat 4 de bizim mutfak kazananları açıklanacak saat 5 gibide mahmurenin dükkanında paylaşım yapanlar facebook üzerinden mahmure sayfasından açıklanacak aklıma gelenler şimdilik bunlar herkese bol şanslar...

Şu bizim mutfağa ilk defa bu hafta hergün katıldım. Arkadaşlarımı da davet ettim . 16 çekiliş hakkım oldu kesin yine çıkmaz. Burada mı okumuştum bilmiyorum birinin 68 tane çekiliş hakkı vardı yine çıkmamıştı. Mahmureyede hergün katılmadım. Bakalım nasip artık.

kızlar flormar kazanıldığında anında yazıyormu yoksa dasha sonramı açıklanacak? teşekkürler..

günaydın kızlar bugün kargocuyla uyandım sordum nerden diye hürriyet aile dedi aras kargo getirdi bana çakra yüzük çıkmıştı daha öncede yazmıştım burda kazananlarda yoktum aradım eksik bilgi yada iki kere aynı adres yazmışsınızdır diye saçma bir neden öne sürdüler hiçbirinin olmadığını söyledim araştırıp geri döncez dediler aramadılar bende yüzük zannettim birde açtım paketi mendil biri küçük paket diğeri normal boyuttaki ıslak mendilden daha ufak dumur oldum...

Bende aras kargoyu arayıp sordum adıma gelen kargo yokmuş. Bende ıslak mendil kazanmıştım ama 4 tane farklı adres verdim. Eşimin, annesinin , teyzesinin ve kendi adıma.

gecenlerde sebamedden krm kazandım hemen geldi.bugünde yine geldi..sanırım yanlışlık oldu..ama içime sinmedi bugün mail attım 2 kez gönderdiniz gibisinden..umarım geri istemezler ha ha ha

kızlar daha önce profil rsmim farklıydı netten bulmuştum şimdi bulamıyorum aynısını..burda kayıtlımıdır nerden bulucam eskiyi?

Kızlar nestle çikolata twitter da yarışma yapıyordu. 10 kişiye çikolata paketi vereceklerdi açıklanmış mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…