Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler!
Çiziviç Acılı'yı ilk deneyenlerden biri sen oldun! Çiziviç Acılı'n en kısa sürede eline ulaşacaktır.
die mail gelmiş kızlar ne demek bu ?? bugün geldi.gerekirse gelmesin kalbim götüremez
Mangal Sizden Sucuklar Bizden
İşte Apikoğlu’nun eşsiz lezzetli gerçek sucuklarıyla buluşmanın vakti geldi!
Apikoğlu sucuklarının eşsiz lezzetini arkadaşlarınla paylaşmak ister misin?
Cevabın evetse; Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al adresindeki yarışmamızda10 arkadaşını topla, mangalı yak; Apikoğlu sucukları masana gelsin.
Mangal sefası seni ve arkadaşlarını bekliyor hem de yancılarıyla birlikte.
“Mangal Sefası” Facebook Uygulaması, 27 Temmuz 2011 tarihinde saat 18.00’da başlayıp, 22 Ağustos 2011 tarihinde, saat 17.00'de sona erecektir.
Uygulamaya katılım, 25 Ağustos 2011 tarihinde saat 17.00’da sistem tarafından engellenecektir.
Katılımcılar, facebook ağı üzerinde hazırlanan uygulamaya katılmayı ve uygulamanın bilgilerine ulaşmasını kabul ettikten sonra, uygulamayı kullanarak arkadaş listelerindeki kişilere, Apikoğlu resmi facebook fan sayfasına katılmaları için davet gönderecektir.
Davet gönderilen kullanıcılardan 10 kişinin Apikoğlu resmi facebook fan sayfasına, uygulama üzerinden “kabul et” butonuna tıklayarak üye olmalarıyla, davet eden kişi hediye kazanma şansı yakalayacaktır.
Uygulamayı kullanarak davet gönderdiği arkadaşlarından 10 tanesi, uygulamayı kullanarak sayfayı “beğen”en 1., 10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80. Ve 100. Kullanıcılar 10 porsiyon (yaklaşık 2000gr) Apikoğlu sucuk kazanacaktır.
Kazanan Kullanıcılar, 29 Ağustos 20011 Günü Apikoğlu Facebook sayfasından açıklanacak ve kendileriyle iletişime geçilecektir.
seyyar tayyara katılan var mı kızlar ne vriyor anlamadım ben?
Boza veriyor canım
:) aman nasıl yolluycaksa bozayıı
organik mehmet daha iyiydi:)
evet evet benim meyveler çürümekten kendilerinden geçmişti gidicekleri yer de miğdem değil çöp oldu dolayısıylaa![]()