• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayyy çok mutluyum jusss kazanmışımda ne kazandık onu bilmiom hehehe juss ürünleri sepetimiydi acep ben ve yengem adına kazanmışım doğumgünü hediyesi oldu bugün bana :))))
bu arada hala çiziviçim gelmedi :(

Canım doğum günün kutlu olsun...Mutlu yıllar :16::54:

Juss katılım şartlarında hediye paketi yazıyordu :34: Afiyetle için :7:

Signalin diş macunu yarışması bitmiş yeni yarışma başlamış

Signal ile Gülümseyin
Signal yeni yarışması "Gülümseten Anlar" ile sürprizlerine devam ediyor!
Ailenizle yaşadığınız, sizleri gülümseten hikayenizi yazın, arkadaşlarınıza beğendirin, haftanın birincisi olun! Erdil Yaşaroğlu sizin hikayenizi çizsin!

Signal ile Gülümseyin | Facebook

macunu kazanamadık ki bunu kazanalım :47:

Son düzenleme:
Canım doğum günün kutlu olsun...Mutlu yıllar :16::54:

Juss katılım şartlarında hediye paketi yazıyordu :34: Afiyetle için :7:

Teşekkür ederim canımm :))) gelsin bakalım hediye paketimiz :))))
evede çizviçim gitmiş işyeri adreside vermiştim bakalım burayada gelicek mi :)kayınvalidem şokta ve meraktadır şimdi bu ne die hehehehe

Uygulama süresince, başarılı davet yapıp çekilişe katılanlar arasından yapılacak şirket çekilişi ile 6000 kişi, kişi başı 1 adet Ülker Napoliten Çikolata ve 8 adet Chocolator ödülü kazanacaktır. Katılımcılar her başarılı davetleri için 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.

Kampanya 3 Ağustos 2011 tarihinde sonlanacaktır.

Facebook'ta Ülkerin Ünlüsü | Facebook

https://www.facebook.com/lezzetuzmani?sk=wall
kızlar destekleyen arkadaşlarıma teşekkürler.Biraz daha desteğe ihtiyacım var.SİYAH İNCİ tarifin adı.Sayfadaki tarrifi beğeneceksiniz sadece o kadar kolay.Uygulama ekleme yok, isim verme,numara verme hiçbirşey istemiyor.:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

bu da sucuk ödülü APikoğlunun adresini alamayan arkadaşıma: Facebook'ta Apikoğlu | Facebook

Destek olan arkadaşlarıma benzer kampanyalara katılmaları durumunda seve seve ben de desteğimi vereceğim.

Son düzenleme:
arkadaşlar
is-mail Dağıtım ne geliyor is-mail Dağıtım yuriçi kargoya vermiş bilen varmı bana birşey gelmiş ama evde olmadığım için gitmişler gelip alın diyorlar kargo kağıdında dosya kargo gibi birşey işaretlenmiş :2:

arkadaşlar daha önce böyle bana destek ver diye Linkler paylaşıldığı için konu kapandı Lütfen bunlara Dikkat edelim :20::20:

Back
X