Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar kığılı dan 50tl üzeri alışveriş için 15 tl indirim çekim var 14 nisan son gün isteyene kodu msj atayım

kızlar bifincana sakın bulaşmayın dün birinden ricada bulundum sabah üyelik yaptım tüm soruları tam 2.5 saat ayırıp anıtladım ve gelen cevaba bakın cevapları verirken tutarsız davrandığını gördük üyeliğini iptal ettik :))))))) inanın 2.5 saat tüm soruları özenle okudum böyle birşey diyeceklerini tahmin ettiğim için pes artık insanların vaktini bu kadar ziyan eden yer olamaz o resimlere de inanmayın kendileri eklemiştir bedavadan adam çalıştırıyolar düşünsenize 72 tl lik seti bize neden versinler üç tane anketle sakın ha sakın zamanınızı harcamayın çok sinirlendim ya sayfalarına da yazdım sahtekarsınız diye !

ne kadar sanssızım arkadaş carte dor dan onca kişi arasında adım yok üstelik 5 6 tane de catalkaya soyadı var kayseriden fazla incelemedim ama gözüme onlar çarptı off ya ne kadar sanssız biriyim ben :S :S

merhaba kızlar bana tavsiye kanalı diye bir mail geldi isteyen arkadaşlara teklif yollayabilirim.

TAVSİYE KANALI ÜYE OLMALISINIZ!

Sana Tavsiye Kanalı'ndan bahsetmiş miydim? Ben bir üyeyim, yani Tavsiye Meleğiyim İstersen sen de harika bir Tavsiye Meleği olabilirsin. Bana ünlü markaların en yeni ürün ve hizmetlerini yolluyorlar. Hiçbir ücret ödemeden deniyorum, hatta arkadaşlarıma denetebilmem için özel teklifler ve kuponlar bile veriyorlar. Daha sonra, denediğim bu ürünlerle ilgili samimi fikirlerimi paylaşarak, dünyanın en büyük şirketlerine bile sesimi duyurabiliyorum. Kulağa harika geliyor değil mi?

diye bir mail geliyor isteyen bana mail adresini özelden atsın

isteyene üyelik daveti gönderebilirim msj atarsanız
ürün denemeleri gönderiyor

bunlar dikkatımı cekti .. kazananlar listesinde sevil çatalkaya sevgi çalatkaya melek catalkaya sevinç çatalkaya meltem çatalkaya merve çatalkaya Fatma çatalkaya esra çatalkaya elif kaya esra kaya engin kaya kazananlar listesinde ve hepsi kayseriden bu sizin dikkatinizi cekti mi.. carte dor un kazananları listesinde bunlar baktınız mı .. ve böyle tesadüfler nedense cok fazla gibi geldi bana ili ve soyadı aynı olanlar..

cnm haklısın.. fakat ben burda firmayla ilgili bi durum olduğunu sanmıyorum.. aynı sülaleden bu kadar kişi oynamıştır sürekli, 50. kişi olmuşlardır.. e firmanında katılım koşularında belirttiği gibi her 50. kişiye verilecek yazmış.. veya bir kişi birden fazla hesap alıp, sürekli farklı hesaplardan oynamıştır... denk gelmiştir.. binlerce kişi içinden herkesi tek tek araştırmamışlardır aynı kişi mi die.. bir çok farklı hesap açıp oynayan da açgözlünün teki işte

Olabilir tatlım takma kafanı bunlara. Kardeşidir,kuzenidir. Sonuçta hepimiz eşimizin kardeşimizin hesaplarıyla oynuyoruz. Napalım biz kazanamamışız onlar kazanmış. Şans işte. Böyle şeylere çok kafayı takarsan asıl konu olan eğlenmeyi arka plana itersin. Ben kazananları incelemiyorum bile. Bakıyorum ben yokum kapatıyorum. Boşver sen eğlenmene bak.

omodan kazandığımı bilmiyodum bi arkadaşın dediği gibi sadece 1 aktiviteye resim yüklemiştim onlarda kabul etmişler

Aman iyi ki bulaşmamışım o zaman zaten ben o kadar zaman harcayamam 2 saat soru çöz falan. Sıkılırım ben. Latte,muscle ve carte doru bile oynamıyorum ben sıkıldığımdan, onu hiç yapamazdım. Sevmiyorum ben o kadar uğraşmayı.Sıkıntılı insanım benn.

Son yorumlarını bifincan üyeleri kelalaka buldular ve maalesef çok da haklılar

Yorumlarının

* "denemek isterim",

* "aldım kullanacağım",

* "beğeniyorum",

* "ben de siparişi edeceğim",

* "bunu kaçırmışım",

* "ürünü sipariş ettim",

* "teşekkür ederim",

* "deneyim görüş paylaşacağım",

* "merak ettim"

* vb ...

gibi temenni, merak, beklenti, teşekkür vb şeklinde veya hiçbir sebep belirtmeden beğeniyorum/beğenmiyorum şeklinde değil, bu ürünlerle ilgili deneyim, bilgi ve görüşlerine yer verdiğin yorumlar olmaları gerekiyor. Eğer halihazırda deneyimine veya bilgine dayalı bir görüşün yoksa paylaşmamalı, ürünü deneyip görüş elde ettikten sonra paylaşmalısın.

Biliyorsun, yorumlarının fazlaca kelalaka olarak işaretlenmesi, üyeliğini de riske atabiliyor, bu sebeple yorumlarına özen göstermeni, hepsinden önemlisi, bifincan'daki uyarı ve bilgilendirme yazılarını daha dikkatli okumanı tavsiye ediyorum.

Senden bundan sonra o ürünlerle ilgili, deneyim veya bilgini yansıtan muazzam yorumlar bekliyorum :)

Sevgiler,

"fi"

www.bifincan.com

kızlar bifincan dan gelen mail çok saçma ben kesinlikle böle cevaplar vermedim. ne kadar saçma sapan iş yaptıklarını belli ettiler davet isteyen arkadaşlar kesinlikle boşa zaman harcamayın derimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…