kiğılı indirim kodunu ben alabilirim eğer uygun görürseniz özelime mesaj yazın teşekkürler
bunlar dikkatımı cekti .. kazananlar listesinde sevil çatalkaya sevgi çalatkaya melek catalkaya sevinç çatalkaya meltem çatalkaya merve çatalkaya Fatma çatalkaya esra çatalkaya elif kaya esra kaya engin kaya kazananlar listesinde ve hepsi kayseriden bu sizin dikkatinizi cekti mi.. carte dor un kazananları listesinde bunlar baktınız mı .. ve böyle tesadüfler nedense cok fazla gibi geldi bana ili ve soyadı aynı olanlar..
bunlar dikkatımı cekti .. kazananlar listesinde sevil çatalkaya sevgi çalatkaya melek catalkaya sevinç çatalkaya meltem çatalkaya merve çatalkaya Fatma çatalkaya esra çatalkaya elif kaya esra kaya engin kaya kazananlar listesinde ve hepsi kayseriden bu sizin dikkatinizi cekti mi.. carte dor un kazananları listesinde bunlar baktınız mı .. ve böyle tesadüfler nedense cok fazla gibi geldi bana ili ve soyadı aynı olanlar..
bi fincan iyice saçmalamaışksonra üyeydim üyeliğimi bitirmiş nasıl bir sistem bu ne kadar çok fi'm vardı.neymiş benim devt ettiklerim üyeliğini sonlandırmışlar bence kandırmacadan başka bişey değil
tonıgı nasıl kazandım cnm..güle güle kullannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?