Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu fikri mühime üye olduktan sonra size mail mi geliyor kızlar noluyor ya rapor mu veriyorsunuz herkes öyle yazmış nasıl rapor verşliyor mail lemi

ben bu nesfiti kaçırmışım arkadaşlar devam ediyormu hala bilen birisi link verirse sevinirim

bana mail gelmıs ama gormemısım burda kızlar yazdıktan sonra haberım oldu
katılmak için gelen maile dönüş yapıyosun ama kota var tabı ben dönene kadar kota dolmus

bana mail gelmıs ama gormemısım burda kızlar yazdıktan sonra haberım oldu
katılmak için gelen maile dönüş yapıyosun ama kota var tabı ben dönene kadar kota dolmus

ne maili fikrimuhim mi
bu arada bana surveyli bişeyden bi anket geldi onu doldurdum bu fikrimühime üye olduktan bi kaç saat sonra geldi ama ondan mı bilmiyorum

omo ya bı bakın yenı bırsy cıkmıs ben olsam ...die

fikri muhım banada gelmedı maıl felan
bıfıncanıda bıraktım davet dıe dıe bagırıoz tık yok ..

kızlar şu hürriyet aileden gelen mendiller varya inceledim biraz biri makyaj temizleme mendili ama diğeri özel bölge içinmiş yani normal ıslak mendil falan değil elimi silcektim son anda fakrettim

kızlar şu hürriyet aileden gelen mendiller varya inceledim biraz biri makyaj temizleme mendili ama diğeri özel bölge içinmiş yani normal ıslak mendil falan değil elimi silcektim son anda fakrettim

benm mendıllerım gelmedı hala nıekı acaba bı maıl atım bakalım.. buarada ılk ıstanbulmu dagıtılıor kı acaba ankaradym ben

bi fincana davet gönderebilirim işime yaradığından değil zaten hiç girmiyorum gıcık biyer

Hayatımı anlatsam film olur!’’ mu diyorsunuz?

Yarışmamıza katılın, hayat hikayenizi kısaca anlatın, çift kişilik Cannes seyahati kazanma şansı yakalayın! Tıklayın, filmlerdeki gibi bir seyahati kaçırmayın! http://gid.io/DigiturkCannes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…