kızlar selam dükkanımı actım ve bir yarısma yapmak farz oldu face sayfamızı begenip sitemize üye olan 5 kişiye el yapımı cikolatalarımdan göndericem https://www.facebook.com/#!/swisscikolata yı begenin paylaşın ve Swiss çikolata izmir makaron dökme çikolata Alsancak - İzmir internetten çikolata ev yapımı kurabiye butik kurabiye ev yapımı pasta isveç çikolatası aradığınız lezzet a üye olun haydiiiii yarısma 2 nisanda sona erecekk
katılım çokluguna göre 5 kişiye daha hediye yollayabilirim siteye üye olmayı unutmayınnnnnn
Mavi
Kıvanç ile tanışmak için, Kıvanç'ın Çekimindeyim - Mavi buraya tıkla!
kızlar selam dükkanımı actım ve bir yarısma yapmak farz oldu face sayfamızı begenip sitemize üye olan 5 kişiye el yapımı cikolatalarımdan göndericem https://www.facebook.com/#!/swisscikolata yı begenin paylaşın ve www.swisscikolata.com a üye olun haydiiiii yarısma 2 nisanda sona erecekk
katılım çokluguna göre 5 kişiye daha hediye yollayabilirim siteye üye olmayı unutmayınnnnnn
kızlar bifincana sakın bulaşmayın dün birinden ricada bulundum sabah üyelik yaptım tüm soruları tam 2.5 saat ayırıp anıtladım ve gelen cevaba bakın cevapları verirken tutarsız davrandığını gördük üyeliğini iptal ettik :))))))) inanın 2.5 saat tüm soruları özenle okudum böyle birşey diyeceklerini tahmin ettiğim için pes artık insanların vaktini bu kadar ziyan eden yer olamaz o resimlere de inanmayın kendileri eklemiştir bedavadan adam çalıştırıyolar düşünsenize 72 tl lik seti bize neden versinler üç tane anketle sakın ha sakın zamanınızı harcamayın çok sinirlendim ya sayfalarına da yazdım sahtekarsınız diye !
markafoniden 120 tl alışveriş yapacağım elinde kod olan varmı ayrıca çeklerin takasedildiği sayfaya ulaşamadım bilen varsa link gönderebilrmi
herkese günaydın
neden öyle yapmışlar ki ,ben uzun zamandır üyeyim ve ben 72 tl lik seti fincanıma ekledim ve geldi hatta daha bir çok ürün aldım bifincandan.Şimdi sizin üyeliğinizi iptal etmelerini okuyunca gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm.Acaba sistemde falan mı sorun oldu ki.
Kızlar tavsiye kanalından ürün deneme için mail geldi bugün..sizede geldimi?
kızlar bu hürriyetin kadınlar günü hediyeleri ne zaman gönderilecek bilen var mı? dün tuhaf bi numara aradı açmaya korktum (2 kez aramış) sonra aklıma geldi acaba hediye için onlr mı aradı diye canım sıkıldıinşallah öyle değildir numarayı tekrar arayamıyorum da 850 ile başlıyordu numara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?