Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım yetmez mi bi kez paylaştın herkes normal karşıladı da 2. kez hem de aynı yazı dikkat et istersen birazdan şikayet edilebilirsin.

Ben şartları tamamladım ama herhangi bir yere yorum falan yazacak mıyız yoksa siz mi kontrol edeceksiniz?

neden öyle yapmışlar ki ,ben uzun zamandır üyeyim ve ben 72 tl lik seti fincanıma ekledim ve geldi hatta daha bir çok ürün aldım bifincandan.Şimdi sizin üyeliğinizi iptal etmelerini okuyunca gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm.Acaba sistemde falan mı sorun oldu ki.

markafoniden 120 tl alışveriş yapacağım elinde kod olan varmı ayrıca çeklerin takasedildiği sayfaya ulaşamadım bilen varsa link gönderebilrmi
herkese günaydın

Kızlar tavsiye kanalından ürün deneme için mail geldi bugün..sizede geldimi?

Sizi burda ilk kez gördüm belli ki oranın koruyucularındansınız üyelik tarihiniz de yeni ne niyetle yazdığınız belli burda sizin gibileri çok gördük o sitenin amacını da herkes anladı kısaca boşuna yorulmayın burda herkes birbirini tanır ! Kızlar destek bekliyorum

kızlar bu hürriyetin kadınlar günü hediyeleri ne zaman gönderilecek bilen var mı? dün tuhaf bi numara aradı açmaya korktum (2 kez aramış) sonra aklıma geldi acaba hediye için onlr mı aradı diye canım sıkıldı inşallah öyle değildir numarayı tekrar arayamıyorum da 850 ile başlıyordu numara

canım ben ıslak mendil kazanmıştım hürriyet aileden aras kargo getirdi daha önceden telefonla aramadılar belki başka yerdendir istersen arama moturundan arattır numarayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…