Sizi burda ilk kez gördüm belli ki oranın koruyucularındansınız üyelik tarihiniz de yeni ne niyetle yazdığınız belli burda sizin gibileri çok gördük o sitenin amacını da herkes anladı kısaca boşuna yorulmayın burda herkes birbirini tanır ! Kızlar destek bekliyorum
kızlar bu hürriyetin kadınlar günü hediyeleri ne zaman gönderilecek bilen var mı? dün tuhaf bi numara aradı açmaya korktum (2 kez aramış) sonra aklıma geldi acaba hediye için onlr mı aradı diye canım sıkıldıinşallah öyle değildir numarayı tekrar arayamıyorum da 850 ile başlıyordu numara
EverydayMe Türkiye'ye hoşgeldiniz
kızlar buraya üye olun deneme ürün fairy veriyorlar tblet ben istedim kargonuz en yakın zamanda elinize ulaşacak dedi
nereden mesaj atılıyor bulamadımki mesaj atım
EverydayMe Türkiye'ye hoşgeldiniz
kızlar buraya üye olun deneme ürün fairy veriyorlar tblet ben istedim kargonuz en yakın zamanda elinize ulaşacak dedi
Kızlar tavsiye kanalından ürün deneme için mail geldi bugün..sizede geldimi?
biraz önce roziden istediğim numuneler geldi.2 gün olmuştu isteyeli kızım adına ve kendi adıma
canım ben ıslak mendil kazanmıştım hürriyet aileden aras kargo getirdi daha önceden telefonla aramadılar belki başka yerdendir istersen arama moturundan arattır numarayı...
ya ben deneme ürünü isterken siteye bişiler oldu sonra tekrar denediğimde üzgünüz problem var diyip duruyo, hatta fairyi daha önce istediniz diyo ama hiçbiyerden göremiyorum. bi de markafoni hediye çeki var sanırım onu da alamıyorum sizde alınıyor mu o?
ya ben deneme ürünü isterken siteye bişiler oldu sonra tekrar denediğimde üzgünüz problem var diyip duruyo, hatta fairyi daha önce istediniz diyo ama hiçbiyerden göremiyorum. bi de markafoni hediye çeki var sanırım onu da alamıyorum sizde alınıyor mu o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?