Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kesinlikle hikaye bir site boşa vaktinizi vermeyin yazık olur üzülürsünüz.

Bana 3 gün önce geldii

biraz önce roziden istediğim numuneler geldi.2 gün olmuştu isteyeli kızım adına ve kendi adıma

Toyzzshop
Yarışmamız Var!

2 Nisan Salı günü DVD hediyeli yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.

EverydayMe Türkiye'ye hoşgeldiniz
kızlar buraya üye olun deneme ürün fairy veriyorlar tblet ben istedim kargonuz en yakın zamanda elinize ulaşacak dedi

ya ben deneme ürünü isterken siteye bişiler oldu sonra tekrar denediğimde üzgünüz problem var diyip duruyo, hatta fairyi daha önce istediniz diyo ama hiçbiyerden göremiyorum. bi de markafoni hediye çeki var sanırım onu da alamıyorum sizde alınıyor mu o?

Bi fincan ' a uzun zamandır üyeyim. ama bayadır bakmıyordum.... üyeliğim silinmiş mi diye bakayım dedım silinmemiş.. soruları cevaplıyordum tek tek okuyup o kadar zaman ayırıp..
Birden üyeliğimin iptal oldugunu yazan mail geldi...
Sorulardan bir tanesine yanlış cevap vermısım o yuzden iptal etmişler sankı öss sınavındayız hey Allahım..
Bunun için üyelik iptali yapmıslar BUKADAR BASİTLER ! nasıl sinirlendım o kadar emeklerıme yazık mail yazdım bende kendılerını savunuyorlar tabıı kıı bidaha mı aslaa.... başıma ağrılar girdi

canım ben ıslak mendil kazanmıştım hürriyet aileden aras kargo getirdi daha önceden telefonla aramadılar belki başka yerdendir istersen arama moturundan arattır numarayı...

arattırdım çıkmadı bişey neyse aramadan yolluyorlarsa sorun yok ben zaten adresi vermiştim :) cevaplarınız için teşekkür ederim

Daybuyday sitesinde limitsiz kullamak üzere 20 tl çekimi markafoni çeki veya çekleriyle takas yapmak istiyorum..
ACİL lazımdır düşünen varsa mesaj atabilir..

ya ben bunu yapamadım bi türlü

markafoni hediye çekini göremedim ben nerde ama fairyi aldım kargo en yakın zmanada kapınızda diye yazı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…