Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

4. sorumuz için hazır mıyız Belieberlar? Akşam saatlerinde Twitter adresimize bakmanız size çift kişilik davetiye kazandırabilir! :)

www.twitter.com/tadelle

bi fincana yeni üye oldum eskisini iptal etmişlerdi
ama işi sıkı tutuyorlar günde 1 davet ve ilk hediyeyi almadan da davet gönderilmiyor bu da 20 gün demek

esin pardesü
http://goo.gl/zvU0y

Son düzenleme:
duygucuğum göndermemi istediğin iletinden sonra hemen gönderdim mesajlarına baksana saat 14,52 gönderdim kazananların tam listesini buradan da yazdım duygu gönderdim diye ama görmedin herhalde

kızlar şu bi fincana hayrına beni de davet edin...

yahu otomatiğie bağlamış gibisiniz herkes diyor yeni üyeyim yapamıyorum falan. hayır olsa hayrıma değil puan kazanacağım için yollarım ama yok yani okuyun biraz sürekli aynı şeyleri yazıp durmayın.

sen flormarda 4 ayrı hesaptan mıı kazandın

Evet canım 4 kişi kazandık aynı aileden ben aslen İzmirliyim. Ama evlilik nedeniyle Ankara'da yaşıyorum. Annemle ablam İzmir'de oturuyorlar. Şifreleri var ikisininde onların yerinede katıldım.İzmir'e gidecek onların hediyeleri.

Son düzenleme:
Topiğin ilk mesajında Adminimizinde yazdığı gibi lütfen sadece kurumsal firmaların çekiliş ve kampanyalarını yazınız. Kişisel bloglar ya da kişisel sayfaların linklerini paylaşmayınız.

yeni üyeler davet gönderemiyor kimseye otomatiğe bağladığı için söylemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…