Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ayy çok sevindim canım.Galiba ilk gün kimse 12 den sonra değiştiğini bilmiyordu ben o gün katıldım kesin o gün kazandım. 3 gün katıldım belki o zamanada denk gelmiştir bilmiyorum gerçi ama.Rica etsem bana kazanan listesini kopyalayıp gönderir misin?

ne bifincan mış ya birisi davet gönderir oda ona gnderir herkez üye olmuş olur niye böyle yapılıyosa

zaten ilk gün burda paylaşılmıştı, hafta sonuna denk gelmişti ve öğleden sonra yapılan bir paylaşımdı. paylaşan kimdi hatırlamıyorum ama ilk 5' e hediyeymiş kaçırmışızızdır ama olsun gibilerine bir yazı yazmıştı.

gönderdim canım özeline bakarsan

Valla bende birşey anlamadım. Hatta burda yazmıştım adres istiyor acaba kazananlardan mı istiyor diye. Ben adres isterse kazanıyor diye düşündüm. Listemde kim online sa msj attım katılın falan diye acaba öyle miydi diye düşünüyorum şimdi listeyi görsem bi

Kızlar ilk gün kazanmışım gördüm şimdi. Hatta cevap milanoydu çok iyi hatırlıyorum ve cevap verdiğimde saat: 00.44 civarıydı sanırım herkes o günün sabahında olacak diye düşünüp katılmadı.Öğrencilerim yok çünkü onlara 2. gün gece katılın demiştim demek ki öyle olmuyormuş.

nereye katıldınız bir de bi fincan isteği yaparmısınız bana da diğer sayfada görmüştüm sanırım bir arkadaşa göndermişsiniz teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…