• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bugünlük kampanyamız sona erdi.Kazanan takipçilerimiz:

3-7yaş grubu için
Erkek çocuk ürününü kazanan takipçimiz: Aylin Kurtulan
Kız çocuk ürününü kazanan takipçimiz: Murat Tuba Irmak

Kampanyamız yarın devam edecek herkese bol şans:)

yine yokummm:(

kızlar bana dermalogica temizleme jeli geldi miniminnacık ödeedikleri kargoya yazık yahuuuu :)

Çekiliş sonuçları, çekilişler, kampanyalar, promosyonlar, numuneler ve hediyeli yarışmalar vb. duyuruların yayınlandğı kampanya başlığıdır.

Duyurunuzu yaparken içeriğin Çekiliş mi ! Yarışma mı ! Kampanya mı ! Promosyon veya Numune mi olduğunu lütfen paylaşın.

Duyurularınız asla kişisel BLOG kampanyalarını içermemelidir. Duyurularınızın büyük kurumsal firmalardan olmasına özellikle özen gösteriniz. Bu yapılan çalışmanın ciddiyetini de göstermektedir. Mağdur kaldığınızda iletişime geçeceğimiz bir kurum olmasına dikkat edin.

Facebook vb. sosyal iletişim ağlarında Facebook grubumuzun ve/veya bu başlığın tanıtımını yapın ki yarışmalara katıldığınızda bu başlık ne kadar çok takip edilirse o kadar çok oy potansiyeline sahip olacağınızı unutmayın.

Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar ve sayfamız hakkında bilgiye http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/419362-kadinlar-kulubu-facebook-twitter.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Tekrar hatırlatmalıyım yapacağınız paylaşımların büyük kurumsal firmalara ait olmasına lütfen özen gösterin.

Kampanya, numune, yarışma ve promosyon duyurusu yaptığınız konuların başına
help.gif
ikonunu seçerseniz bu yazıların bilgilendirme olduğunu daha rahat anlayabiliriz !

Adminimizin yazısındaki önemli bir bölümü hatırlatmak istiyorum:

Duyurularınız asla kişisel BLOG kampanyalarını içermemelidir. Duyurularınızın büyük kurumsal firmalardan olmasına özellikle özen gösteriniz. Bu yapılan çalışmanın ciddiyetini de göstermektedir. Mağdur kaldığınızda iletişime geçeceğimiz bir kurum olmasına dikkat edin.

Kişisel yarışmaların linklerini yazamaz,oy toplamak için girişimde bulunamazsınız...

bugün lipton hediye paketim(100 demlik çay,100poşet çay,20meyveli çay)ve çiziviç geldi..juss da kazanmışım heralde 2 kutu meyva suyu ortada bardak öyle gösteriyodu resimde..

tatlı gacııııııııı sende tekin acardan kazanmıştın dimi..ben mail attım ..bugün size ulasamadık mail attık hediyeniz geri döndü yazmışlar tekrar iletişim bilgilerimi istediler..uyduruyorlar maillerimi hergün kontrol ederim ben ya neyse,,,sende bi mail at istersen

tatlı gacııııııııı sende tekin acardan kazanmıştın dimi..ben mail attım ..bugün size ulasamadık mail attık hediyeniz geri döndü yazmışlar tekrar iletişim bilgilerimi istediler..uyduruyorlar maillerimi hergün kontrol ederim ben ya neyse,,,sende bi mail at istersen

sağol canım..kalpkalbe karşıymış demek..:16:
sana yazacaktım şimdi buradan..
az önce tel.ile görüştüm..mail attık falan diyorlar, 14 temmuz saat bilmem ne de atmışlar..
tekrar atın dedim..tamam atarız dediler ama bilmiyorum..face sayfalarına da yazdım..
tşk ederim..

Uygulama süresince, başarılı davet yapıp çekilişe katılanlar arasından yapılacak şirket çekilişi ile 6000 kişi, kişi başı 1 adet Ülker Napoliten Çikolata ve 8 adet Chocolator ödülü kazanacaktır. Katılımcılar her başarılı davetleri için 1 çekiliş hakkı kazanacaktır.

Kampanya 3 Ağustos 2011 tarihinde sonlanacaktır.

Facebook'ta Ülkerin Ünlüsü | Facebook

Bitsede öğrensek ne olacağını.. 18 kişiyi davet ettim =D 18 çekiliş hakkı kazanmışım..

uzunnnnn bir aradan sonra herkese tekrarr selammmmmmm:kkk::kkk::kkk::kkk: ne war ne yok yaz tatılınde kampanyalar cokmuydu ben neler kacırdımmmmmmmmmmmm acabaa:44::44::44::44:

Back
X