Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

topiğimiz kızları merabalar herkes bi fincana üyelik talep ediyor taki geçen haftaa beim gibi ben üye oldum ama topikteki diğer kızlar gibi üyeliğimiz yeni olduğu için davet gönderemiyoruz sanırım ilk hoşgeldin hediyesinden sonra olacak bunun için sizden biraz sabır bekliyoruz davet etmemiz açılınca eminim ki bütün arkadaşlar yardımcı olacaktır

[h=5]Justin Bieber konserine sadece haftalar kaldı.
Siz de çift kişilik Justin Bieber konser bileti kazanmak istiyorsanız, hemen "Müziği Değiştir" yarışmasına katılın ! www.muzigidegistir.com
[/h]

valla arkadaşlar bu davet linki olayı öyle bi gündemde ki,başta ilgilenmiyordum ama merak etmemek elde değil :44: eğer güvenen ve banada davet yollayabilecek olan varsa özelden ulaşabilir mi acaba?

** soruları asla sallayarak cevaplamam,emin olabilirsiniz...
ama bazı arkadaşlar söyledmişti,durduk yere saçma sebeplerle de atıyolar diye..öyle bişey olursa bilemicem,gözardı etmeyin bunuda :34:

eğer davet gönderecek olan varsa sevinirim...

aynen katılıyorum,bende de bir merak uyandırdı ki sorma,gereksiz yere atmadıkları sürece anketleri çok düzenli doldururum,geçen bişey için doldurdum tam 1 saat uğraştım tane tane okudum ,bazı arkadaşlar davet isteklerine kızıyor ama kusura bakmasınlar ancak paylaşarak ulaşılabiliyor bazı şeylere,onlara hak veriyorum atılmışlar felan ama bi fincan da abartmış atmak için bahane aramış sanki,bende bekliyom davet dört gözle,saygılar

ya kızlar bu nescafenin cevabını bulan varmıı :26:

kızlar nescafe gece 22 gibi yayınladı ve 500 kişi çoktan dolmuştur ben de 23.30 gibi gördüm ve bence benimkiler de gelmez 500 kişi nedir ki hemen dolmuştur . Tavsiye kanalından sabah gelen 3 adet teremyağ kuponunu migros ta kullanmaya gittim ama ürün şu an indirimde olduğu için kuponlar geçerli olmadı bilginiz olsun indirimi bitince alırsınız boşa yorulmayın derim

Danino ‏@DaninoTurkiye 22 dk
Hangisi Anneler Paylaşıyor Kazanıyor hediye kataloğundaki hediyelerden biri degildir? a)Scooter Tasmania b)Bisiklet c)Pilates Topu

kızlar nescafe gece 22 gibi yayınladı ve 500 kişi çoktan dolmuştur ben de 23.30 gibi gördüm ve bence benimkiler de gelmez 500 kişi nedir ki hemen dolmuştur . Tavsiye kanalından sabah gelen 3 adet teremyağ kuponunu migros ta kullanmaya gittim ama ürün şu an indirimde olduğu için kuponlar geçerli olmadı bilginiz olsun indirimi bitince alırsınız boşa yorulmayın derim

bana teremyağ kampanyası gelmedi bende bir hafta önce üye oldum dimes kampanyasına katıldım bekliyorum bakalım birşey sorcam burdan bir arkadaş teremyağların sadece istanbuldakilere yollandığını söyledi bilgin varmı?

Back
X