Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

linki atamadım hürriyet aile kadınlar günü kazananlar diye arattığında çıkan ilk sayfada katılım koşulları yazıyor onun altında kazananlar sekmesi var ordan görebilirsin

Son düzenleme:
kızlar mr muscle krem yarışmasını sayfa linki olan varmı sonuçlar ne oldu merak ediyorum ama bulamadım :26:

güle güle kulan canım vallahi üzüldem ya durumuna...aileden biri adına katılsan başka bir çözüm gelmiyor aklıma...[/QU

görümcemin hesabida var ama katılmıycm..zaten msjlada bildirmişler baska haesaplarla katılırsanız yasal işlem baslar diye..sanki kanuna aykırı bişey yaptık ohh hediyelerimi aldım hiç değilse zaten glissler bitmişti..çokta heveslenmeyin arkadaslar ilk defa böyle hediyeler var önceden kahve,su,kitap falan vardı..

Kızlar bu numuneler çok iyi oluyor hele ki çocuğunuz varsa,ben pek mama almadım hep numuneydi,işte ülker herobaby dan gelen mamamız,kutusuna bayıldım ve birde buzdolabına takmak için resim çerçevesi bile düşünmüşler,çokta ilgilendiler.
$Fotoğraf1414.webp $Fotoğraf1381.webp $Fotoğraf1382.webp

güle güle kulan canım vallahi üzüldem ya durumuna...aileden biri adına katılsan başka bir çözüm gelmiyor aklıma...[/QU

görümcemin hesabida var ama katılmıycm..zaten msjlada bildirmişler baska haesaplarla katılırsanız yasal işlem baslar diye..sanki kanuna aykırı bişey yaptık ohh hediyelerimi aldım hiç değilse zaten glissler bitmişti..çokta heveslenmeyin arkadaslar ilk defa böyle hediyeler var önceden kahve,su,kitap falan vardı..

bende gliss istiyordum dün vardı bugün baktım bitenlerde zaten benim daha iki gündür hoşgeldin paketim gelemedi kargodan ben hediye alana kadar umarım gliss gelir..

güzelmiş benim kızım büyüdü artık yiğenim için istedim oda daha gelmedi ne zamangeldi canım birde hangi kargoyla??
aslında 10 gün saonra felen geldi,hatta ben uzun bir zaman ulaşamamıştım email felan atmıştım onlar bana ulaşıp adresi aldılar,sana ulaştıktan sonra 10gün yerine göre sanrım,saol

Kızlar bu numuneler çok iyi oluyor hele ki çocuğunuz varsa,ben pek mama almadım hep numuneydi,işte ülker herobaby dan gelen mamamız,kutusuna bayıldım ve birde buzdolabına takmak için resim çerçevesi bile düşünmüşler,çokta ilgilendiler.
Eki Görüntüle 676372 Eki Görüntüle 676373 Eki Görüntüle 676375

cnm bende istedim numune bebek 6 aylık olması lazımmış numune için senin bebeğin kaç aylık ve tekrar tekrar istiyebiliyor musun?

cnm bende istedim numune bebek 6 aylık olması lazımmış numune için senin bebeğin kaç aylık ve tekrar tekrar istiyebiliyor musun?

Tekrar tekrar gelir mi bilmem ama ben kaç kere email attım numune talebinde,en sonun da onlar aradı ulaştı,ben de diyorum niye cevap gelmedi,bebeğim 9 aylıkoldu devam sütü yollamışlar işte ama güzel ilgileniyorlar,aradılar adres aldılar 9-10gün sonra da geldi işte.

Back
X