Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızlar allah aşkına biri bana hurrıyet aileye nasıl kayıt olacagımızı söylesın lınk verılmiş ama kayıt ol yazmıyo nerden olcaz

ya kızlar allah aşkına biri bana hurrıyet aileye nasıl kayıt olacagımızı söylesın lınk verılmiş ama kayıt ol yazmıyo nerden olcaz

cnm onun kampanyası cokdan bittiii .o kadınlar gunune ozel ılk 20 gundu ..hedıyeler dagıtıma gectı ondn yanlıs anlamıssınzz

cnm onun kampanyası cokdan bittiii .o kadınlar gunune ozel ılk 20 gundu ..hedıyeler dagıtıma gectı ondn yanlıs anlamıssınzz

tamamda devamlı olan,başka kampanyalar yapılan bi site değil mi? yani sırf o kampanyayı demiyorum,başka kampanyada olmuyo mu dönem dönem?

tamamda devamlı olan,başka kampanyalar yapılan bi site değil mi? yani sırf o kampanyayı demiyorum,başka kampanyada olmuyo mu dönem dönem?

o günden sonra bır daha olmadı cnm..ama üye ol maille geliyor ztn kampanya olunca ..üyede şurdan oluo hürriyetaile ye gir sağ en üstte hürriyet dünyasına katıl var ..

ben de cevabı senden çalıp kontrol etmeden 3 adresten yolladım canım :))))) ellerimize sağlık .. kabahat bakıp kontrol etmeden yollayanda bize kısmet değilmiş demek ki :P

bende aynen :))) eşimden dedıgını yapmıstım..sonra kendı adrrsımden dogru yaptım sanş artık :))

o günden sonra bır daha olmadı cnm..ama üye ol maille geliyor ztn kampanya olunca ..üyede şurdan oluo hürriyetaile ye gir sağ en üstte hürriyet dünyasına katıl var ..

ben üyeyim zaten ama kampanyayı falan kaçırdım demek,görememiştim çünkü..
neyse tamam canım çok sağolasın :34: takip etmeye çalışayım bari :1:

kızlar bende albaniden kazanmışım haberim yok..kargo taze geldi :32:

$IMG_4118.webp

annelütfende 100 tl uzerıne 20 tel ındırımım var ısteyen olursa maıl atsın arkdslar kodu verım

banada cıkmadı devam edermıkı yarısma :50::50:

bu yarışma,Türkiye müzik ödülleri'nde sahneye çıkma şansı yakalayacak 3 kişi için yapıldı..elemelerde oy veriliyordu,oy verip destekleyenler arasında seçiliyordu..
katılanlar bilir :34:
sanırım bidaha olmaz oy verme olayı..ama belki başka bi kampanya yaparlar..

Back
X