Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bana tavsiye meleğinden mail geldi katıldım money kart no istedi verdim biraz beklemelisiniz size biz gidiceğiniz zamanı söylicez niye bişi yazdılar:52::52::52::52:

kızlar anne lütfen.com sitesinde 100 lira ve üzeri alışverişlerde 20 lira indirim kodum var?
isteyen olursa bi özel mesaja bakar :23:

[h=5]Kokusunda sinema var.
Sen de bu kokuya kayıtsız kalamıyorsan; 27 Mart – 07 Nisan 2013 tarihleri arasında, IKSV'nin "Yeni Bir Bakış" temalı filmlerinden birine çift kişilik bilet kazanmak için Twitter hesabımız üzerinden gerçekleştireceğimiz yarışmamıza katıl, o gün sorduğumuz soruya #bifilmbikahve hashtag ile doğru yanıtı veren 1., 20. ve 50. kişilerden biri ol, çift kişilik bilet kazan! Üstelik kazananlardan biri olursan, film öncesi NESCAFÉ Gold tadım aktivitesi de seni bekliyor olacak. Detaylar için; https://twitter.com/NescafeGold_TR
[/h]

kızlarr evim şahaneye başvurduuummm :52::52::52::52::52: haydi hayırlısı.

kısmet inş geri dönüş yaparlar..
bugün olan bölüm çok güzeldi.. bence evim şahanenin durumu olmayan insanların evini yenilemeleri daha makbule geçer..
kimilerine gidiyolar, salonda son model eşyalar, herşey güzel hoş, onların evini yapacaklarına, ihtiyacı olan insanlara yardım etsin daha hayırlı

20 msj derken aynı mesajımı 20 kere gönderdin yoksa 20 ayrı mail adresindenmi anlayamadım:44:

Bugün ben de öyle yaptım ve kazandım. Aynı mesajı belki 30 kere gönderdim. Kazanmışım. Zaten bir kere yollayıp kazanmak çok zor. Sen de öyle yap. Aynı mesajı kopyala birini gönderince hemen yeni kutucuğuna bas kopyaladığını yapıştırıp hiç konu falan yzmadan yolla. Ben bugün öyle yaptım. İstediğin kadar gönderebilirsin.

Back
X