- 18 Şubat 2013
- 1.670
- 2
- 156
yöntemi öğrendik darısı başımızadoveman yarışma saati 16.00 mı kaçta soruyor soruyu haftaiçi çalıştığım için yakalayamıyorum yarında varmış sanırım ?
Evet 3-4 gibi başlıyor. Bu yöntemi deneyin işe yarıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yöntemi öğrendik darısı başımızadoveman yarışma saati 16.00 mı kaçta soruyor soruyu haftaiçi çalıştığım için yakalayamıyorum yarında varmış sanırım ?
bu saatte girmemiz gereken yarışma varmı? genelde bu saate kamıyorumda...hani hazır burdayken gireyim![]()
omoyu yapabilirsin mesela,bizim mutfağı ve signali yapabilirsin. Yarın boş olursun:)
Bugün ben de öyle yaptım ve kazandım. Aynı mesajı belki 30 kere gönderdim. Kazanmışım. Zaten bir kere yollayıp kazanmak çok zor. Sen de öyle yap. Aynı mesajı kopyala birini gönderince hemen yeni kutucuğuna bas kopyaladığını yapıştırıp hiç konu falan yzmadan yolla. Ben bugün öyle yaptım. İstediğin kadar gönderebilirsin.
omoya kayıt oldum ama ne yapacaığımı bilemedim bizim mutfakla signali hiç bilmiyorum..nasıl olucak?
bende aynı şekilde kazandım geldi bile hediyem dove ürünleri seyahat boyu küçük yani bir sabun nromal boy 2 boxer biir kısa kollu atlet tişört benzeri bişey bir çift çorap vardı içinde
Dove da cimri çok. Bari orijinal boy birer tane yolla nolcak yani. Seyahat boyu neymiş! Yaptıkları yarışmalar da çok zordu şu karate fit falan.
bu karetekit mi mit mi3 bölüm adı nedir bilen var mı ? bakındım nette ama bulamadım ya ne kdara zor soru
aynı sorumuydu canım seninde günlük değişiyor mu?
bu karetekit mi mit mi3 bölüm adı nedir bilen var mı ? bakındım nette ama bulamadım ya ne kdara zor soru
aynı sorumuydu canım seninde günlük değişiyor mu?
güle güle kullan canım.. peki bu yarışma her gün oluyor mu? bide saat kaça kadar mı sürüyor?
bu ne yarışması canım açılmıyor bağlantıhttp://forum..................../index.php/topic,73242.0.html
her 25. kişie kitap varmıs
yüreginin götürdügü yere git