Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar omoya gırdım ısıme yarayacak camasır makınası var :) ceyızıme koyarım kazanırsam ınsallah 369 puan yaptım daha cok yenı :)

kızlar omoya gırdım ısıme yarayacak camasır makınası var :) ceyızıme koyarım kazanırsam ınsallah 369 puan yaptım daha cok yenı :)

canım üzgünüm ama bu ay alamazsın çünkü her ayın başında yani 1 inde başlıyor herkes aynı anda puan topluyor ve şu an puanlar 700 küsürlerde artık birdahaki aya tekrar başlarsın çünkü geç kalmışsın.. puanlar hediye almaya yettiği gece herkes aynı anda hediye için seçiyor ve önce davranan kazanıyor hediyeler kontenjanla sınırlı olduğu için herkes puan toplasa bile hediye kazanamıyor ve kazananlar daha sonradan sayfada yayınlanıyor...birgünde bir günde ortalama 60 puan toplanıyor 250 puan sistem otamatik veriyor her ayın başında... ...umarım anlatabilmişimdir karışık gibi duruyor ama uygulamaya katıldıkça anlarsın...

merhaba kızlar dove bugün varmı sayfalarında pazartesi yarışma bitince tüm kazananları sayfada açıklayacağız yazmışlar:50:ama daha katılacaktım:50:

merhaba kızlar dove bugün varmı sayfalarında pazartesi yarışma bitince tüm kazananları sayfada açıklayacağız yazmışlar:50:ama daha katılacaktım:50:

dün sayfasında şöyle yazmış ;
Katılan herkese teşekkürler. Doğru cevabı veren her 15. kişiye mail adreslerinden ulaştık. Tebrikler!

Kazananların isimlerini yarışmamız sona erdikten sonra, Pazartesi günü toplu olarak açıklayacağız.

Yarının yarışması yine aynı saatlerde olacak, takip etmeyi ihmal etmeyin!

bugünde var beklemedeyiz :52:

dün sayfasında şöyle yazmış ;
Katılan herkese teşekkürler. Doğru cevabı veren her 15. kişiye mail adreslerinden ulaştık. Tebrikler!

Kazananların isimlerini yarışmamız sona erdikten sonra, Pazartesi günü toplu olarak açıklayacağız.

Yarının yarışması yine aynı saatlerde olacak, takip etmeyi ihmal etmeyin!

bugünde var beklemedeyiz :52:

sağol canım görmemişim ben omesajı sevindirik oldum umarım bugün kazanırım eşim bayılır süslü kokoş böyle şeylere:16:

sağol canım görmemişim ben omesajı sevindirik oldum umarım bugün kazanırım eşim bayılır süslü kokoş böyle şeylere:16:

bende bende kazanmak istiyom valla benim eşte bayılır bakımlı olmaya al benden de o kadar yani:):) bunlar bizi geçti ayol süste:)

bende bende kazanmak istiyom valla benim eşte bayılır bakımlı olmaya al benden de o kadar yani:):) bunlar bizi geçti ayol süste:)

doveman admini yarışmayı unuttu caddebostana yastık savaşını gitti galibaaaa :1::1::1:

Back
X