uzunnnnn bir aradan sonra herkese tekrarr selammmmmmmne war ne yok yaz tatılınde kampanyalar cokmuydu ben neler kacırdımmmmmmmmmmmm acabaa:44::44::44::44:
Selam canım hoşgeldinnerelerdesin sen :26:
Facebookta 8x4 kampanyası var hemen ona katılabilirsin
https://www.facebook.com/8x4Turkiye?ref=ts
Blade de kazanamadan yarışma bitti ya :84: efeste de yokum
arkadaşlar nehirden hangi ödülü seçiceksinizzzzzzzzzzzzzzzz
Yapmanız gereken yeni açılan http://www.facebook.com/Aranci​aEsarp sayfamızı beğenmek ve kişisel bilgilerinizi yazarak bugün saat 17.00'a kadar yarisma@aker.com.tr'ye mail göndermek.
Çekiliş sonunda bir kişiye Pierre Cardin Eşarp, bir kişiye de Cacharel Eşarp hediye edilecek.
Bir Binrota geleneği haline gelen kitap hediyelerimiz yeniden başlıyor.
Şimdi de Binrota.com'a 25 Temmuz-07 Ağustos 2011 tarihleri arasında gezi yazısı yazan herkese Binrota.com'un ikinci kitabı olan "Şaşırmak İçin Gezmeniz Gereken 55 Yer" isimli kitabı hediye edeceğiz.
Gezi yazılarınızı yazarken her zaman olduğu gibi güzel hatıralarınızla beraber gezdiğiniz şehirlerin önemli yerlerini, görülmesi gereken tarihi ve kültürel eserlerini, doğal güzelliklerini anlatınız.
Gezi yazınızı yazdıktan sonra info@binrota.com mail adresine, yazınızın linki ile birlikte isminiz, soy isminiz, adres ve telefon numaranızın bulunduğu bir mail göndermenizin size ulaşmamızı sağlayacağını unutmayın
BINROTA
linkini verebilr msn bulamadımkığili başlıycak unutmayın bugün 15.00 da
tatıldeydımmmmmmmmmmm kızlar valla özledım sızıtuanaa senı deeee
ne güzel 600 kişi arasına girememişim hemde3 hesapla katılmıştım((((
juss kazananlar maillerini kontrol etsinler bana bilgilerimi atmam için mail gelmiş :)))
tatlı gacııı senı de özledimmmmmmmm
cezve seçtim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?