Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkürler kızlar yeni kampanyalar için.nehir e bende katıldım tencere seti seçtim .inşallah kazanırım ama nerdee

bi tane daha katılcaktım ama eşim face inin şifresini değiştirdi.
.iş saatinde yarışmalara katılınca patronları görüyor diye.patronu ne eklersin feceye a akıllı koçişim..

patronunu sildin.. ve engellesin:)
yada patronu duvarını yaplaştıklarını görmesin.. öyle ayarlasın:)

blendax ile ilgili kampanyayı ben bilmiyorum arkadaşım bilenler açıklar mutlaka cnm

voila tüh beyazları kapaması demiştim olmadı

yeni kampanyalar varmı?
vede devam eden kampanyalar konusundada bilgiler bekleniyor:2:şu ifadeleri kullanamıyorum ben yaa

linkini verebilr msn bulamadım

dün haribo bugünde efes kazanmışım ama ben değil eşim :))
2 hesapla katılmııştım şans eşimeymişş :))))))))

arancia için boşuna çabalamyın kızlarr 25 temmuzda bitmiş yarışma sonuçları açıklanmış bile. ayrıyeten siremim sen özel mesajlarına bakmıyorsun sanırsam yok baktın ama umursamadıysan bilelim tatlımm

Sayfamızı beğenip mail gönderenler arasında yaptığımız çekilişimiz sona erdi. İşte Arancia Eşarp kazananlar; DİLEK SUNMAN/İstanbul - ZEYNEP ŞENTÜRK ERKAN/Muğla - ESRA DER/İstanbul - TUĞBA YILMAZ/İstanbul - KÜBRA ÇANKAYA SONUÇ/Karabük. Kazananları tebrik eder, eşarplarını güle güle kullanmalarını dileriz.

yokummm yokummm hiçbirinde. yokmuuuuyummm off

bakmıyorum ne oldu ki dur bakayım

mavi jean den, ay lav mavi tişörtüm geldi..
tekin acar da şiseydo güneş şeysini yollamış adrese..

mavi jean den, ay lav mavi tişörtüm geldi..
tekin acar da şiseydo güneş şeysini yollamış adrese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…