Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bende 25-31 mart kazananlarını gösteriyor :26: rica etsem özel mesajla yollayabilirmisin merekila kazananları?

yolladım inşallah kazanmışsındır

şimdi duygu olsaydı sorardı ben varmıyım diye
mail mi atıyor biskrem biliyor musun?

Twitterda bugün o kadar çok yarışmaya katıldım ki bi tanesinden 23 nisan şenliğine bilet kazanmışım ama ben İstanbulda değilim ki bakmadan katılıyordum artık. İsteyen varsa bilgilerini bana acilen mesaj atsın çünkü mail attılar bilgileri bekliyorlar.

verdim birine.

Son düzenleme:
yolladım inşallah kazanmışsındır

şimdi duygu olsaydı sorardı ben varmıyım diye
mail mi atıyor biskrem biliyor musun?

Yokum :105: Çok umutluydum oysakii Sağol canım güle güle kullanın. Mail attığı hakkında bi bilgim yok zaten adres vermiştik yollarlar bence.

bende 1-7 nisan kazananlarını gösteriyor
zaten sadece bu hafta katıldım daha önce katılmamıştım
bide bikrem mail mi atıyor kazananlara bilgisi olan varmı dadlugacım sen bilin

yok mail falan atmadı,direk eve geldi koli, ilk hafta kazanmıştım 3-4 günde geldi..
geçen hafta da çilekeş anam kazandı, ondan haber yok

yok mail falan atmadı,direk eve geldi koli, ilk hafta kazanmıştım 3-4 günde geldi..
geçen hafta da çilekeş anam kazandı, ondan haber yok

hee geçen hafta teyzemi gördüm ondan dedim sen bilin diye
demek bu hafta evden çıkamayacam kotex te bu hafta yollayacakmış ben il dışına çıkacaktım artık sonraki hafta giderim bacıma.
hangi kargo getiriyo

is-mail kurye şeysi getiriyor..

bugün benim doğumgünüm vere vere limango 7 lira vermiş...

Türkiye'nin önde gelen firmalarından Arzum elektrikli ev aletlerinin internet sitesi yayına girdi. Siteye şimdiden üye olun, üyelere özel fırsat ve kampanyaları kaçırmayın. Arzum Küçük Elektrikli Ev Aletleri

kızlar mng kargo ile ne geliyor? evde değildim not bırakmışlar aradım açmadılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…