Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

TatLiGaci and Merekila

erkek anneleri olarak temizlik konusunda iyi diyorsunuzda hiç düşünmüyorsunuz temizliğini çekiştireceğiniz kız annelerinin düğün arifesindeki kabarık listelerini takıları bir türlü bitmek bitmeyen isteklerini..bende kız annesi olarak sizi canınızdan bezdirecek bu listelerin en uzunundan hazırlayacağım:27::27::27:

canım devir değişti ,şimdi gençler her bi masrafı kendileri karşılıyor ,kendileri ödüyor..:23:
aileleler de,allahıma bin şükür, akraba düğününe gider gibi ,giyinip kuşanıp, alıp çeyrek altını gidiyor...:32:
o kabarık listeler nostaljik oldu:27::27:

canlar bana bugün bira uzmanı tişörtü geldi eşimin adına ve kendi adıma istemiştim eşimin adına olan geldi biz beğendik :52:

Kızlar bana avon gelmedi ben ilk başladığında yazmıştım kaynanamın TC sini verdiydim :27: ondanmı gelmedi yoksa bi yazsammı gelmedi diye avona?? :1:

watsons hediye paketim geldi ama içinden göz altı iiçin bb kremi çıkmadı:24::24:

Eklentiler

• $IMG_1267sdfdsf.webp
    $IMG_1267sdfdsf.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 38
watsons hediye paketim geldi ama içinden göz altı iiçin bb kremi çıkmadı:24::24:

bana gözaltı şeysi geldi,fakat bende de o antioksidan şeyi ve o mor jelden gelmedi, bi de arkadaki kırmızı kutu ne ise, o da yoktu?
farklı farklı gönderilmiş demek..

bana gözaltı şeysi geldi,fakat bende de o antioksidan şeyi ve o mor jelden gelmedi, bi de arkadaki kırmızı kutu ne ise, o da yoktu?
farklı farklı gönderilmiş demek..

herkese farklı göndermişler göz altı için olan bb krem 4 gramlık numune gibi..bir mendil bir ıslak mendil cep tipi..birlif birde dudak balsamı ve el kremi vardı ben daha farklı beklediğim için şaşırdım..

Back
X