Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydınlarr
facem sayenizde yarışmalarla doldu :27:
arkadaşlarım beni engelleyecek sonunda :37:

ayyy ne muhabbet yapmıssınz oku oku anca bıtırdımm kızlarr...bn geldı mm..bı canbebeye gıdem mesaj atamm..

benmde hurryt aıledn ıslak mendıllerım geldı..
bı dene daha kargo geldı a...kozmetık hatılamıom 4 tl kargo ıstedı esım ıstemıoz dedı ..ne yolladılarsa bılemıcem..

yarısma yokmuu yaafff
:9::34:

pavloderm dir cnm.dün bana da geldi.bebek için numuneler var.

ayyy ne muhabbet yapmıssınz oku oku anca bıtırdımm kızlarr...bn geldı mm..bı canbebeye gıdem mesaj atamm..

benmde hurryt aıledn ıslak mendıllerım geldı..
bı dene daha kargo geldı a...kozmetık hatılamıom 4 tl kargo ıstedı esım ıstemıoz dedı ..ne yolladılarsa bılemıcem..

yarısma yokmuu yaafff
:9::34:

cnm 4 tl kargo ücreti isteyen ozon kremi olabilir bana da geldi kargo ücreti 4 liraydı.. :3:

günaydın kızlar :16::16::16:

sizlerden bir ricam olacak..belki görmüşsünsünüzdür burda kadınlar kulübündede zeytinyağlılar ve salatalar yemek yarışması var..
burdan çok sevdiğim bir arkadaşım katılmış..sizde oy verirmisiniz :17::17:

aşağıdaki linke tıkladığınızda portakallı pırasa ve şehriyeli tavuk salatası seçeneğini tıklarsanız çoooooooooookk sevinirimm :16: :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html

pavloderm dir cnm.dün bana da geldi.bebek için numuneler var.

pavloderm değildir çünkü 3,25 kargo ücreti aldılar benden.. dün geldi unutmuşum yazmayı boşuna para verdim küçüçük birkaç numune..ama sayfasında kargonun alıcıya ait olduğu yazıyordu bir arkadaş normal boy ürün gönderdiler diye istedim bende ama sadece numune vardı istemeyin boşuna bence değmez kargo parasına..

Son düzenleme:
kızlar 3.hafta biskrem kazanıpta gelen oldu mu çoook acil annemlere yazmıştım diye hatırlıyorum annemler 10 gün evde yok hediyelerim geri gidecek yoksa:36:

Back
X