Demek sonunda twittera katıldınız. Birbirimizi ekleyelim de haberleşelim.
Kızlar bugün hiç giremedim ya foruma oğlum uyumadı. Eşim izinli evde. Ben de mail atmam gerekiyordu bir sürü yaz yaz bitmedi. Neyse sonunda geldim. Duygu bana cesaret verdi ben de katıldım Cosmed yarışmasına. Artık bakalım sonuç ne olacak? Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Duygucuğum bizim resmimiz seninki kadar güzel değil ama bakalım artık. Cesaret verdin bana.Bu arada oyunu da verdim. Bu ara şansım kaçtı yine bişey kazanamıyorum. Bakalım demek ki iphone kazanacağım
kızlar allianz dan kitap geldi hediye hemde okumak istediğim güzel bir kitap susanna tamaro yüreğinin gittiği yere git haberim yoktu hoşuma gittiiii:)))
Demek sonunda twittera katıldınız. Birbirimizi ekleyelim de haberleşelim.
Kızlar bugün hiç giremedim ya foruma oğlum uyumadı. Eşim izinli evde. Ben de mail atmam gerekiyordu bir sürü yaz yaz bitmedi. Neyse sonunda geldim. Duygu bana cesaret verdi ben de katıldım Cosmed yarışmasına. Artık bakalım sonuç ne olacak? Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar. Duygucuğum bizim resmimiz seninki kadar güzel değil ama bakalım artık. Cesaret verdin bana.Bu arada oyunu da verdim. Bu ara şansım kaçtı yine bişey kazanamıyorum. Bakalım demek ki iphone kazanacağım
ne güzel.. güle güle oku cnm..
bende tam bi kitap kurduyum...
eşim geçen sürpriz yapmış bana, istediğim romanı almış gelmiş..
öyle mutlu oldum ki şaşırdı halime...
sana yüzük aldığımda buna sevindiğin kadar sevinmedin...ama iyiymiş hoşuma gitti bu.. bundan sonra özel günlerde sana kitap alcam... hem sen mutlu oluon hem de ucuza getiririm diyo
canım herobaby üye oluyorsun üye olduktan altta numune istiyorum kutucuğu var orayı tıkla ancak bebeğini 6-12 ay arası yaz daha öncesine gönderim yapmıyorlarmış ek besine geçme için erken olduğu için benim kızım 2,5 yaşında yiğenim için istedim gayet güzelpaket orjinal boy ürünler..ya hero baby e üye olunca mı numune geliyo:26:
slm kızlar..çok şükür evime döndüm bugün..
bu arada ben yokken gelen kargolarım allianz dan susanna tamaro yüreğinin gittiği yere git kitabı,keskinoğlundan beyaz usta siyah çırak kitabı,efes tişörtü,biskremlerim ve hiç alakası olmayan girdiğimi bile bilmediğim pavloderm bebek bakım numuneleri gelmiş..ayrıca çok sinirlendim bu gelen numunelere ablam kargo parası ödemişbana deseyli geri yollatırdım...gelen numuneler o kadar etmez zaten
duygucum oy verdim sana ..ben asla bulaşmam şu beğenmelilere,uğraştığıma değmiyor malesef...chemcat canım sen hangisisin sanada vermek isterim oy..
slm kızlar..çok şükür evime döndüm bugün..
bu arada ben yokken gelen kargolarım allianz dan susanna tamaro yüreğinin gittiği yere git kitabı,keskinoğlundan beyaz usta siyah çırak kitabı,efes tişörtü,biskremlerim ve hiç alakası olmayan girdiğimi bile bilmediğim pavloderm bebek bakım numuneleri gelmiş..ayrıca çok sinirlendim bu gelen numunelere ablam kargo parası ödemişbana deseyli geri yollatırdım...gelen numuneler o kadar etmez zaten
duygucum oy verdim sana ..ben asla bulaşmam şu beğenmelilere,uğraştığıma değmiyor malesef...chemcat canım sen hangisisin sanada vermek isterim oy..
Hiç bilemedim ama güvenlik ayarlarında uygulamalar bölümü var ordaki ayarlara bak istersen.Acil yardıma ihtiyacım var profilimde katıldıgım yarışmalrın çogunu göremiyorum neden olabilir?Nasıl görebilirim paylaştıgım görselleri???
hangisi sensin cnm, sana da oy vereyim :)
beni nie kimse facede eklemio tweettede eklemio ya
katıldım canım sonunda twittere takip ediyorum seni kızımın adıyla selen..unutmuşum sana mesaj atmayı inşallah şansın tekrar döner chemcat...ben oyumu duyguya kullandım eşimin hesabından da sana oy atcam ama bulamadım seni...
canım hoşgeldin umarım güzel geçmiştir kayınvalide ziyareti..hediyelerin güzelmiş bol bol oku yanında biskrem güzel gider ben katılmadım biskreme saçma sapan görevler birde çekilişle veriyorlar satış politası resmen..pavloderm bende 3,25 verdim ama numune isterken kargo parası olduğu yazıyordu o yüzden geri göndermedim evet değmezmiş burdanda yazdım boşuna istemeyin parasınıza yazık diye bende bir yerde okudum orjinal boy ürün gönderiyorlar diye kandım yoksa istemezdim..bende duyguya oy attım eşim istemediği için fotoğraf gönderilen yarışmalara katılmıyorum..chemcat bende bulamadım yazdım burdan görünce söyler bize..
BEN BLOGDAN kazanmışım bitane ama kızımın hastanede oldu gune denk geldinden görmedimşimdi bakdım başkasına yollanmış ben geri dönmedim diye çok uzuldum yaaa
yarışmalar hep bitti doğadan,bizim mutfak,çokokrem golden,latte insan sıkılıyor büyük kampanyalar başlasa keşke bu arada tecrübeli arkadaşlar 23 nisanda günlük kampanyalar oluyormuydu gerçi ben katılamam haftaya yatılı misafirim var ama elimden geldiğince ara ara bakacam yine..
canım ben tam adını soyadını tam olarak bilmiyordum yoksa bakardım istersen özelden yaz görürsem haber veririm bir duyguyu bir chemcatı biliyorum görürsem yazıyorum..
sana katılıorm gecende ben söylenıordumm nerdende bitti dieeee..başlasa tekrar böle yarısmalar yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?