Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr tavsiye kanalından dimesler yüklenmiş bilginize yatmadan yazayım dedim hepinize iyi gecelerrrrrrrrr

19 Nisan ? 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Tavsiye Melekleri ile ortaklaşa yapılan kampanya kapsamında , Tavsiye Melekleri tarafından iletilen Money Club kartınıza 1 adet Dimes Sıkma Portakal Suyu 700 ml ürünü tanımlanmıştır. İlgili ürünü Migros, 5M, Sanal Market, Tansaş , Mjet veya Macrocenter mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyadan kayıtlı ve kayıtsız kartlar yararlanabilir. Her kart kampanyadan bir defa yararlanabilir. İndirim geçerliliği 19 Mayıs 2013 tarihinde sona ermektedir.

Son düzenleme:
kızlarr uyku yokkk :)))

bana dun avon geldı 10 ml..ardından msj geldı avon deneme urunu kazandınz dıeee..baska mı kazandm bıdee ılgınccc anlamadm gıttı

günaydın arkadaşlar, böyle bi mail gelmiş bana katılan var mı güvenilir mi ki :44:

Günaydın arkadaşlar,
İlk kez sanırım sizden önce bir yarışma görüp paylaşabiliyorum hadi bakalım hayırlısı

ToyzzShop
Yarışmamız Var!

19 Nisan Cuma günü saat 11:00 da 23 Nisan’a özel 23 muhteşem hediyeli yarışmamıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Link beceremedim.Face de var.

günaydın kızlar

gece gördüm yazdım burda ama görmeyenler varsa tekrar yazayım..
tavsiye kanalından dimesler kartta yüklenmiş

19 Nisan ? 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Tavsiye Melekleri ile ortaklaşa yapılan kampanya kapsamında , Tavsiye Melekleri tarafından iletilen Money Club kartınıza 1 adet Dimes Sıkma Portakal Suyu 700 ml ürünü tanımlanmıştır. İlgili ürünü Migros, 5M, Sanal Market, Tansaş , Mjet veya Macrocenter mağazalarından alabilirsiniz. Kampanyadan kayıtlı ve kayıtsız kartlar yararlanabilir. Her kart kampanyadan bir defa yararlanabilir. İndirim geçerliliği 19 Mayıs 2013 tarihinde sona ermektedir.

Son düzenleme:
benimde dün hürriyet aileden tencerem ile kadınlar ne isterden kazandığım cifler geldi

tebrikler canım güle güle kullan benim komşumda kazandı kadınlar ne isterden cif kaç aydır gelmedi 5 haftaydı galiba hangi kargo getirdi birde neler var paketin içinde merak ediyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…