Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cfrsvm arkadaş listende olmadığım için mesaj gönderemiyorum.arkadaşlık isteği gönderdim

kızlar şu senin çeşnin ne yi yapdım bana tebrikler dedi en kıza surede adresinize gelcek dedi noldu şimdi anlamadım gelcekmi gerçekden bide tavsiye meleğinde Bana dimes yuklendimi nerden anlıcam bulamadım sitedede yuklendi yazmıo

cfrsvm arkadaş listende olmadığım için mesaj gönderemiyorum.arkadaşlık isteği gönderdim

canım dışardaydım yeni gördüm kabul ettim..dimesimi aldım 4,99 fiyatı kasada bayana indirim var dedim öyle düştü uyarın bazıları bilmiyor ücreti istiyorlar...pahalıymış artık yarın içer yorumumu yaparım..

Canım dimesi Money Club bu adresten bakacaksın. Money numaranı ve şifreni gireceksin. Eğer şifre almadıysan müşteri hizmetlreini ara iste. Hemen veriyorlar. Ordan bakabilirsin.
Bu arada Kahin uygulamasından kazandığım ürünler geldi. Bir tane 1 ltlik yer temizleyici bir tane de 750 ml. sprey. Şaka gibi o kadar uğraşmaya. Toplamı 5 tl anca eder. Bir de kutu kocaman içi boş olunca ezilmiş.Kargocu dedi ki kocaman kutunun içine iki tane küçücük şey koymuşlar. Adama gülesim geldi. Geçen gün bilse 4 tane 1 ml numune getirdiğini.

magginin çeşnileri verdiğimiz adrese gelecekmiş 5000 kişiye yazıyordu kampanyada daha önceden alanlar var gönderiyorlarmış...dimese gelince money club cardın sayfasına gir eğer üyeysen daha önceden şifrenle gir size özel kampanyalar var ordan bak dimes tanımlanmış mı diye???eğer üye değilsen kartını kaydettir canım sonra bak size özelkampanyalara
Money Club

Son düzenleme:
ben kaçtım kızlar hepinize iyi geceler yarın görüşürüz bugün şansızdım artık önümüzdeki kampanyalara bakacağız...

sağolun kızlar evet eklenmiş aman ya 2 tane migrs kartı var birine bakmışdım diğerine bakdımda ondaymış yuklenmiş bende gidip alim bari yarın hihihi canım da isdiodu guzeldir inşallah şu çeşniler gerçekden gelir inşallah

eşimin money visa kartını tanımlamıştım moneyclub sitesinden şifre oluştur diyorum olmuyor

money club müşteri hizmetlerini eşin arasın şifre istesin şifre ile giriş yapıp kartınıza yüklenenlere bakabiliyorsunuz ,şifre almadan göremezsin

mail adresini danette twitter'a dm atıcaksın onlar sana kod gönderir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…