Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bodrumda oturan yada bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum..
BODRUMDA 22 MAYIS da tatil yapılırmı? sizce soğuk mu olur?

merhabalar kızlar yeni geldim fuara gittik trt çocuk şenliklerine pepe için çok kalaabalıktı hava da güzel olunca gezdik geldik forumu okuyorum açıklanan yada yeni yarışma varmı diye pek birşey gözüme çarpmadı...

kızlar uzun bir süre gelemedim ara sıra takip ettim bir şey kazanamadım her neyse size bişey sormak istiyorum ben twitter açtım ama bu twitter anlamadım reetvett ne demek sayfayı beğenme filan seçeneği yok twitterden anlayan biri yardım edebilirmi twitterden yarışmalar nasıl oluyor bir örnek le açıklasanız bana

kızlar bodrumda oturan yada bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum..
BODRUMDA 22 MAYIS da tatil yapılırmı? sizce soğuk mu olur?

canım ben bodrum da yaşıyorum..22 mayısta muhtemelen havalar gayet sıcak olur..şuan bile kısa kollu geziyoruz ara ara yağmur olsada havalar sıcak..fakat niyetiniz denize girmekse o tarihte deniz suyu tam ısınmış olmaz..baya üşüyebilirsiniz..ben şahsen haziran dan önce denize girmiyorum...

tatil için bir yer beğendim ama 29 mayıs girişi ile 1 haziran girişi arasında 400 tl fark ediyo? 29 mayıs giriş 3 haziran çıkış . 1,5 yaşında kızım var olmaz mı sizce?

tatil için bir yer beğendim ama 29 mayıs girişi ile 1 haziran girişi arasında 400 tl fark ediyo? 29 mayıs giriş 3 haziran çıkış . 1,5 yaşında kızım var olmaz mı sizce?

fark eder tabi...mayısta yoğunluk olmağından...sistematik olarak haziranda zam geliyor diyelim...sonuçta dediğim gibi nasıl bir tatil yapmak istiyosun..daha çok gezmek içinmi? yoksa denize girmek içinmi? fikrimi söylüyorum..denize girmek için erken bir vakit..helede bebeğin daha 1,5 yaşında sokamazsın,onlar için daha soğuk olur deniz..gezmek içinde bodrum hiç doğru adres değil..gezilcek bir yeri yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…