Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

çıldırmak üzereyim facebook ayarlarından anlayan yokmuo kadar yarışmaya giriyorum 14 nisandan öncesi yok karmakarışık olmuş profilim nasıl düzeltecem bu sorunu

güvenilirmi ki:44:

Bu firma belirli yerlere numune gönderiyor benim bildiğim kadarıyla. Sayfalarında bir yerde yazıyordu sanırım.

Sayın XXXXXXXX,

Kaydınız başarıyla alınmıştır.

AVON kataloğunuz ve numune kartınız, belirttiğiniz adrese gönderilecektir.

Diye mesaj çıkıyor bilgileri gönderince

Bu iki yıl öncesine ait bir form sanırım süresi dolmuştur.

kızlar bodrumda oturan yada bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum..
BODRUMDA 22 MAYIS da tatil yapılırmı? sizce soğuk mu olur?

Bence o tarihte denize girilmez. Hele ki küçük çocukla bence hiç denemeyin. Zaten aradaki fiyat farkı da bu sebepten. Tatil.com sitesinde %50 indirim vardı sanırım. Twitter takipçinizim deyince %50 indirim yapıyorlar. Son gün yarın. Bir bak oraya istersen.
Tatil.com ‏@tatilcom8 sa
Takipçilerimize sunduğumuz %50indirim fırsatı için yarın son gün!Call center ve satış ofislerimize takipçimiz olduğunuzu belirtmeniz yeterli.

Böyle tweet atmışlardı bugün.Bak sayfası da bu
https://www.facebook.com/tatilcom
Bence takibe al.Bir ara bakalım. Sayfalarında da yazmışlar girip bakabilirsin.

Canım öncelikle yarışmalar için bütün firmaları takibe alman gerek. Ya da yarışmalara katılan birini. Beni alabilirsin mesela. Sonra takip ettiğin kişilerin tweetleri sayfanda görünmeye başlayacak. Her gönderilen tweetin altında retweet Favorilere ekle yanıtla gibi seçenekler var. Hangisini yapmak istiyorsan onun üzerine tıklayacaksın. Çok zor değil. Mesela kimin sayfasına gitmek istersen yukarıda arama butonu var oraya yaz orda çıkar. Sonra o kişinin sayfasında takip et butonu var sağ üst tarafta ona bas o zaman takipçi oldun demektir. bu kadar. Daha sonra onlar soru falan soruyorlar.Sen de ne isterlerse ona göre katılıyorsun. Umarım anlatabilmişimdir.

çıldırmak üzereyim facebook ayarlarından anlayan yokmuo kadar yarışmaya giriyorum 14 nisandan öncesi yok karmakarışık olmuş profilim nasıl düzeltecem bu sorunu
Tatlım gizlilik ayarlarında gizlilik sekmesinin altında geçmiş paylaşımlar diye bir sekme var ya da uygulamalarda birşey mi değiştirdin acaba? Tam olarak ne oldu bir detaylıca anlatır mısın?Anlayamadım ben.

kızlar bodrumda oturan yada bilgisi olan vardır belki diye yazıyorum..
BODRUMDA 22 MAYIS da tatil yapılırmı? sizce soğuk mu olur?

biz ağustosta türkbükü tarafına gittik hiç klima kullanmadık geceleride hırkayla oturduk sürekli rüzgar vardı mayıstada soğuktur bence

canım bende noldu anlamadımki nerde sorun var çözemedim

iyi geceler kızlar hediye kazananlar gle güle kullansın..modaset diye bi site var üye olanlara100 liralık alışverişe 50 lira veriyo..polaris ayakkabılar falan var ben almayı düşünüyorum ihtiyacı olan varsa baksın markalar var

chemcat canım ilgin için teşekkürler sorun çözüldü gibi.Zaman tünelimde paylaşımlarımıN çoğunu göremiyodum geçmişte kalmış eski yarışmalrı silim, umarım tekrardan sorun olmaz.16:

ModaVeYasamaDairHersey yarışma var link bırakamadım şimdide link bırakamıyorum kardeşimin pcden nete giriyorum iyice karıştı herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…