Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Annenizi çok seviyorsunuz biliyoruz fakat ona bu anneler gününde değişik bir hediye vermek ister misiniz? O halde ona olan duygularınızı hemen kaleme alın.
Yapmanız gereken tek şey annenize olan duygularınızı 1 A4 kağıdını geçmeyecek şekilde yazıp annemiseviyorum@hthayat.com adresine göndermek
Yarışmaya katılan 12 kişi birbirinden güzel hediyeler kazanıyor
Annenize bir mektup yazın yarışmamıza katılın... - HTHayat

Cem Ceminay'ın sunduğu doğru mu yanlış mı yarışmasına katılın, soruları cevaplayarak bilginizi sınayın, çekilişe katılın.
Çekiliş sonunda Hindistan tatili, Cahillikler kitabı, Cevaplar kitabı, Trivial Pursuit oyunu ya da 8 ball kazanma şansı yakala

http://dogru.muacaba.com/

Hediye denince akla ilk gelen adreslerden Karınca Design, Facebook’ta ilginç bir yarışma gerçekleştiriyor ve ilgi çekici tasarımlarıyla birbirinden eğlenceli 15 ürününe “İsim Anne/Babası” arıyor. Yarışma kapsamında kullanıcılar, https://www.facebook.com/karincadesign adresi üzerinde yer alan uygulama aracılığıyla isim önerilerinde bulunurken, seçilen önerinin sahibi, isim annesi/babası olduğu ürüne sahip oluyor.

Facebook Karınca Design sayfasını beğenen herkesin girebildiği uygulamada, ziyaretçi, seçenekler içerisinden istediği bir ürüne dilediği ismi verebiliyor; en yaratıcı ismin sahibi yarışmayı kazanıyor. 30 Nisan’da yapılacak jüri değerlendirmesiyle, uygulamada yer alan 15 ürün yepyeni, yaratıcı ve eğlenceli isimlerine, kazanan isim anneleri/babaları ise bu eğlenceli ürünlere kavuşuyor.

Günaydın kızlar ben geldimmmm

günaydın duygu nasıl geçti yorulmuşsundur gerçi ama mutlu etmiştir izmir havası senihafta sonu bende gezdim pazar temizlik derken ara ara girdim foruma yeni bir kampanya sonuç vs bulut,aras,çiçek yoktuumarım yeni hafta hepimize bol şans getrir okumuşsundur gerçi ama haftasonunun en güzel haberi chemcat rowentadan çok güzel süperge kazandı

günaydın canım. İzmir harikaydı çok yoruldum ama uçakta , yolda oğluş çok yordu beni. Chemcat turnayı gözünden vurmuşşş tebrik ederim. Geçmiş sayfaları okudum bende hiç birşeyde yokum

Tansaş marketlerde 23 Nisan Salı Günü Tansaş Mağazalarına Gelen Tüm Çocuklara 1 Adet Ege Çam Balı Tüp 40 gr hediye verilecektir. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…