Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

okeyin açıklaması:
Uygulama içerisinde toplam 100 görsel bulunmaktadır ve bu görsellerden her 5 tanesi bir Okey ürününü temsil etmektedir. Toplam 14 ürün, 14 gün boyunca ayrı ayrı verilecektir. Yani toplam 70 görsel ürünleri temsil eder ve kalan 30 görsel de rastgele verilmiştir. Yarışma, katılımcıların verilen tarihler arasında uygulamaya girip görseller arasından seçim yaparak, günün ürünü ile ilgili görsellerden birini bulması esasına dayanmaktadır. Doğru seçimi yapan kullanıcılar çekiliş hakkı kazanacaktır.

kızlar istanbulda oturan varmı duman konserine çift kişik bilet kazandım dimesden hediyeye bakmadan soruyu cevapladım benim yerime gitmek isteyen varsa hemen yazsın ad soyad telefon bekliyorlar acil..

ben istanbuldayım ama duman grubuyla hiç ilgim yok. bende bir keresinde kazanmıştım, volkan konak konseri idi, çok eğlenmiştim. mutlaka gitmek isteyen biri çıkar, biraz bekle cnm istersen, zaten biraz geö göndersen de bir şey olmaz sanırım. olmadı ben burdan gitmek isteyen var mı diye sorarım.(yani bulunduğum yerden:))

ben istanbuldayım ama duman grubuyla hiç ilgim yok. bende bir keresinde kazanmıştım, volkan konak konseri idi, çok eğlenmiştim. mutlaka gitmek isteyen biri çıkar, biraz bekle cnm istersen, zaten biraz geö göndersen de bir şey olmaz sanırım. olmadı ben burdan gitmek isteyen var mı diye sorarım.(yani bulunduğum yerden:))

canım acil cevap bekliyorlar bende hediyeye bakmadan atladım hemen..neyse bir kaç arkadaşa yazdım tanıdıklara cevap çıkar boşuna yanmasın biletler..

Duman rock grubu.Ama hard rock değil. Bişey diyorlar onların müziğine ama aklıma gelmedi.Güzel şarkıları aslında. Volkan Konak çok güzel oluyor biliyorum. Ama o sadece şarkı söylemiyor şov yapıyor.Aslında severim konserleri öğrenciyken hepsine giderdim ne gelirse, şimdi bebiş falan var aman yaşlandık mı ne!

Duman rock grubu.Ama hard rock değil. Bişey diyorlar onların müziğine ama aklıma gelmedi.Güzel şarkıları aslında. Volkan Konak çok güzel oluyor biliyorum. Ama o sadece şarkı söylemiyor şov yapıyor.Aslında severim konserleri öğrenciyken hepsine giderdim ne gelirse, şimdi bebiş falan var aman yaşlandık mı ne!

evet cnm rock onların tarzı. ama dedim giderek daha çok sevinecek birileri çıkar elbet:)
volkan k. hem şarkı hem şiir şov yapıyor. ama eğlenceliydi. ne yaşlanması aaaa, daha dur, biraz büyüsün oğlun, eski günlere dönüş yaparsın inşallah:)

evet cnm rock onların tarzı. ama dedim giderek daha çok sevinecek birileri çıkar elbet:)
volkan k. hem şarkı hem şiir şov yapıyor. ama eğlenceliydi. ne yaşlanması aaaa, daha dur, biraz büyüsün oğlun, eski günlere dönüş yaparsın inşallah:)
:9::9::9:Ne eski günlere dönmesi tatlım benim olduğum yerde dönecek bile halim yok! :9::9::9:

:9::9::9:Ne eski günlere dönmesi tatlım benim olduğum yerde dönecek bile halim yok! :9::9::9:

Aynen benimde dönecek halim yok. Perşembe günü uçakta giderken oğlum yıktı geçirdi uçağı. Normalde çoook sessiz , uslu olmasına rağmen. Kendimi uçaktan atacaktım artık o derece daralttı beni:1: Ön sıramız komple milletvekili doluydu adamların kafası şişti:1:

Aynen benimde dönecek halim yok. Perşembe günü uçakta giderken oğlum yıktı geçirdi uçağı. Normalde çoook sessiz , uslu olmasına rağmen. Kendimi uçaktan atacaktım artık o derece daralttı beni:1: Ön sıramız komple milletvekili doluydu adamların kafası şişti:1:

aman iyi olmuş. Onlar bizim kafamızı şişiriyor ya biraz da biz onlarınkini şişirelim. 3 çocuk yapın derken iyi ağlamasını da dinlesinler o zaman. Uçakta bebekler rahatsız olur genelde hava basıncından dolayı. Kulakları basınç yüzünden ağrır o yüzden ağlamıştır. Onların kulakları daha hassas oluyor özellikle inişe geçince çok ağlıyorlar basınç farkı yüzünden.

Simallll banada yapıver canım şu sütaşı. Ben hayatımda ilk kez calveyi oynadım bitirdim. Oyun oynamada yetenek sıfır bende:1:

Back
X