Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hanımlar yarın tıkla kazanda ne var bilen varmı acaba
bana ısrarla mail atmıyolar
düzenli olarak katılmaya calıstıgım tek kampanya oysaki:47:

slm

everday me den mail gelmiş. markafoni fırsatına tıkladığınızda 100 tl de 20 tl indirim kodu hesaba tanımlıyorlar kırmızı kasadan alınan 20 tl de eklenirse 100 tl ye40 tl indirim oluyor. bazen de markafoni kendisi de günlük indirimler yapıyor 10 tl falan bayağı avantajlı hale gelir. maillerinize bakın :34:

slm kızlar..

bugün yoktum kızımı göz doktoruna götürmüştüm..şimdi anca baktım geçmişe,sonuçlara falan..

hani bahsetmiştimya internetten pek anlamayan bir arkadaşım vardı.onada vakit olursa yapıyodum kampanya..baktımda henüz benim bile kazanamadığım ducros tan kazanmış..ayrıca güneş sigortadan monopoly oyunu kazanmış :1::1: en çok ona çalışıyorum maaşallah :27: neyseki güneş sigortadan eşim adınada yapmıştım,eşimdende jenga oyununu kazanmışım :32::32: çok hızlıydım bekliyodum zaten kazanmayı .ok sevindim :12::12: başkada bişey yok..şimdi kaçırdığım kampanyaları yapıyım bari..hazır bebeleride uyuttum :68::68:

slm kızlar..

bugün yoktum kızımı göz doktoruna götürmüştüm..şimdi anca baktım geçmişe,sonuçlara falan..

hani bahsetmiştimya internetten pek anlamayan bir arkadaşım vardı.onada vakit olursa yapıyodum kampanya..baktımda henüz benim bile kazanamadığım ducros tan kazanmış..ayrıca güneş sigortadan monopoly oyunu kazanmış :1::1: en çok ona çalışıyorum maaşallah :27: neyseki güneş sigortadan eşim adınada yapmıştım,eşimdende jenga oyununu kazanmışım :32::32: çok hızlıydım bekliyodum zaten kazanmayı .ok sevindim :12::12: başkada bişey yok..şimdi kaçırdığım kampanyaları yapıyım bari..hazır bebeleride uyuttum :68::68:

Senin gibi bir arkadaşı olduğu için çok şanslı zaten arkadaşın. Bu şansını da ispatlamış oluyorsun kazanarak. Oyunlarınızla çok eğlenirsiniz inşallah. Ben katılmamıştım güneş sigortaya. Ev oyun kaynıyor zaten. Aslında oyun oynamayı çok severiz ama artık pek vaktimiz olmuyor ama tabu ve cranium üstüne oyun tanımam. Resmen gülmekten gözümden yaş geldiği oluyor. :9::9:

Senin gibi bir arkadaşı olduğu için çok şanslı zaten arkadaşın. Bu şansını da ispatlamış oluyorsun kazanarak. Oyunlarınızla çok eğlenirsiniz inşallah. Ben katılmamıştım güneş sigortaya. Ev oyun kaynıyor zaten. Aslında oyun oynamayı çok severiz ama artık pek vaktimiz olmuyor ama tabu ve cranium üstüne oyun tanımam. Resmen gülmekten gözümden yaş geldiği oluyor. :9::9:

bende oyunları çok severim..bebişler olmadan önce vakit bunlarla geçiyordu..şuan hiç vakit yok..zaten boş vakitlerde tek yaptığım şey kampanya artık :27::27:
ama tabu yu ne zamandır almayı düşünüyordum,o çıksaydı güzel olurdu ama bunada şükür :8::8:

bu arada club okey e ne yaptınız.ben şuan 2 de 2 gidiyorum..gece yarısına 1 dakka kala ilk rötarı buldum (son hakkımda atmasyon ile) şimdi zirveyi soruyor onuda buldum..taktiği söyliyim dicem ama burda yazışanların dışındakilere kopiş vermek istemiyorum :45::45: dileyene özelden cevap veririm (yazan grup)..:34:

hediyesi çok güzel bir önceki yarışmasındanda aşk saati kazanmıştım..bebşlerimin ismini yazdırdıydım.çok beğendim..buda aynalılardan favorim :52:

cnm tam olarak anlamadım soru çıktı cvp ladım bıttımı yanı başka bışey yoktu çunku

Profilindeki başvuru formu sekmesini tıklayıp yaptıysan tamamdır. bir-iki soru var dediğin gibi.Bu ürün hakkında ne düşünürsün falan vardı herhalde .

Back
X