- 17 Şubat 2013
- 5
- 0
- 286
- 29
evet canım foruma yazdım kimse cevap vermedi firmadan durmadan isim isteyen mesaj atınca bende arkadaşımın arkadaşı varmış onu yazdım kısmet(
sağlık olsun geç kaldım ben de işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım foruma yazdım kimse cevap vermedi firmadan durmadan isim isteyen mesaj atınca bende arkadaşımın arkadaşı varmış onu yazdım kısmet(
Simallll banada yapıver canım şu sütaşı. Ben hayatımda ilk kez calveyi oynadım bitirdim. Oyun oynamada yetenek sıfır bende![]()
sek günlük süt var canım..ayrıca çarşamba günü olacak tıkla kazan..hanımlar yarın tıkla kazanda ne var bilen varmı acaba
bana ısrarla mail atmıyolar
düzenli olarak katılmaya calıstıgım tek kampanya oysaki![]()
slm kızlar..
bugün yoktum kızımı göz doktoruna götürmüştüm..şimdi anca baktım geçmişe,sonuçlara falan..
hani bahsetmiştimya internetten pek anlamayan bir arkadaşım vardı.onada vakit olursa yapıyodum kampanya..baktımda henüz benim bile kazanamadığım ducros tan kazanmış..ayrıca güneş sigortadan monopoly oyunu kazanmışen çok ona çalışıyorum maaşallah
neyseki güneş sigortadan eşim adınada yapmıştım,eşimdende jenga oyununu kazanmışım
çok hızlıydım bekliyodum zaten kazanmayı .ok sevindim
başkada bişey yok..şimdi kaçırdığım kampanyaları yapıyım bari..hazır bebeleride uyuttum
![]()
Aman yanlış yazmışım aslında denedim biliyorumun ana sayfasında çıkıyor da everydayme'nin kampanyasıymış. Sorry!:26::26:
EverydayMe - DenedimBiliyorum | Braun Silk-épil 7 SkinSpa
Senin gibi bir arkadaşı olduğu için çok şanslı zaten arkadaşın. Bu şansını da ispatlamış oluyorsun kazanarak. Oyunlarınızla çok eğlenirsiniz inşallah. Ben katılmamıştım güneş sigortaya. Ev oyun kaynıyor zaten. Aslında oyun oynamayı çok severiz ama artık pek vaktimiz olmuyor ama tabu ve cranium üstüne oyun tanımam. Resmen gülmekten gözümden yaş geldiği oluyor.![]()
cnm tam olarak anlamadım soru çıktı cvp ladım bıttımı yanı başka bışey yoktu çunku