Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım,
e kitap düşünürsen hergün buna 1 defa katılma hakkkın var,davetle artıyor.
https://www.facebook.com/Kalebodur?fref=ts

club okey var günlük

arada liptondan bugün şu program yüklendi,bak mesajı geliyor..ebru şallının olduğu,bundan mesaj geldikçe yapıyorsun.

günlük aklıma başka gelmedi

haftalık bir sağlık kurumunun vardı ama ara verdi herhalde duyurusu gelmiyor hiç,ismini unuttum..

teşekkürler canım liptonunki ne olaki acaba anlayamadım ,bi sayfasına bakiim.:3:

Son düzenleme:
kızlar daha kımsecıklerın gelmemış bana hero baby ın numunelerı dun geldı aynısından bugun tekrar getırmışler anlamadımkı:50::50::50::50:

bismillah bekle hele bi yeni başladılar heralde dağıtıma gelir merak etme benimkide gelmedi
hatta bugün yurtiçi kargo tshirt getirdi ama nescafe yoktu gelir gelir bekle az

canım nescafe izdio aşeriom herhal :1: :1: :1: gidip almakda zoruma gelio kızımda uyanık taşıyamam bakkala kadar öf :D

canım nescafe izdio aşeriom herhal :1: :1: :1: gidip almakda zoruma gelio kızımda uyanık taşıyamam bakkala kadar öf :D

anammmmm sendin demi yeniden bebişi olacak olan :8:
hep söylerim kazananlar listesi açıklanınca ilk hamişlerin hediyelerini yollayın diye :27:

o kadar duvarıma bile yazdım ya alttaki resmi tıklayın resim açıldında orda yorumumu bulup begenin lutfen diye 2-3 kişi anca begendi nasıl bir arkadaş bunlar silsem hepsini daha hayırlı
:1: yarar göremedim :1:

sevgili arkadaşlar,
24 Nisan'da tam 4 Promosyon Ersağ'dan hediye mutlaka değerlendirin... Ersağ;organik temizlik ve kozmetik ürünleri üreten %100 yerli firmadır.. allerji egzema, saç dökülmesi, siyah nokta cilt lekeleri sorunu olanlar mutlaka deneyin...

Sayfayı beğenin, detaylar için sayfaya mesaj atın.

Organik Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Ersağ- Ürün Danışmanlığı | Facebook

canım eşininkinden gir o zman..

açıkcası bende beğenili ve paylaşmalı vee ve böyle özel markaların yarışmalarına kendi hesabımdan katılmıyorum..

o hiç olmaz.Eşimin şirket hesabı.Patronları tüm iş arkadaşları falan var. Bazen benim paylaşımları mı bile soruyorlarmış o ne diye. O hiç kabul etmez.

Yokum zaten hiç ümidim de yoktu.

mahmureden kazandığım ıslak mendiller geldi idare eder...

bu arada avivasayı kaç saniyede tamamlayabiliyorsunuz...
Merak etme canım bunu da 2 ya da 1 snde yapanlar çok olur kesin.

kızlar ht hayat sitesine üye olan var mı?
anneye mektup yarışmasına katıldım, oylama başladığında benim mektubuma yorum yazar mısınız :)

ok canım ama hatırlat sen yine de.

vernel de yokum..ama arkidişim var :53: :29:
:9::9::9:Koptum bu kadar olur.

o kadar duvarıma bile yazdım ya alttaki resmi tıklayın resim açıldında orda yorumumu bulup begenin lutfen diye 2-3 kişi anca begendi nasıl bir arkadaş bunlar silsem hepsini daha hayırlı
:1: yarar göremedim :1:

Sen duvara yazmışsın ama öyle bir yazmışsın ki ben hiç bişi anlamadım. Napcaz ayol! Nereye tıklayacağız?

Back
X