Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın arkadaşlar,

twitter hesabımı açtım :)))

ola ki birşey kazanılırsa,adres bilgileri nereden yollanıyor?

bir de twitter basitçe anlatan bir adres var mı?

şu an herşey çok karışık geliyor gözüme:))

Bugün Twitter üzerinde Nezih bir yarışma düzenliyoruz! Saat 14:00-16:00 arasında Twitter'da buluşalım.

Bizi Twitter'da takip etmek için tıklayın;
http://......./YOOS4P

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,

twitter hesabımı açtım :)))

ola ki birşey kazanılırsa,adres bilgileri nereden yollanıyor?

bir de twitter basitçe anlatan bir adres var mı?

şu an herşey çok karışık geliyor gözüme:))

Bende hiç birşey anlamıyorum şu twitterdan. Chemcat geçen hafta uçakta giderken yanımdaki adam AMK gazetesini okuyordu. Zor tuttum kendimi gülmemek için. Öyle bi gazete varmış yani. Hemen aklıma sen geldin canım:1::16:

Bende hiç birşey anlamıyorum şu twitterdan. Chemcat geçen hafta uçakta giderken yanımdaki adam AMK gazetesini okuyordu. Zor tuttum kendimi gülmemek için. Öyle bi gazete varmış yani. Hemen aklıma sen geldin canım:1::16:

evet var tabiiii... hatta ilk çıktığı dönem tv'ler bangır bangır haber yapardı... çok saçma bi isim olsada, dikkat çektiği kesin... AÇIK MERT KORKUSUZ demekmiş bide :1: töbe töbeeeee

işte reklamı...

Sözcü Yeni Spor Gazetesi AMK Reklam Filmi - YouTube

Son düzenleme:
$IMG_20130424_115018.webp

kızlar ankaradayım ben, nescafeler geldi az önce.. sizinkiler de gelir kısa zamanda...
ht hayat da oylama başlamış mı... ben 30 nisandan sonra mektuplar yayınlanacak zannediyordum

Eki Görüntüle 694049

kızlar ankaradayım ben, nescafeler geldi az önce.. sizinkiler de gelir kısa zamanda...
ht hayat da oylama başlamış mı... ben 30 nisandan sonra mektuplar yayınlanacak zannediyordum

güle güle kullan canım,benimkide gelir o zaman yakında :34:
evet mektup ben yazdığımın ertesi günü yayınlandı ama yorumum yok :50: yorum lazım...
bazı mektuplarda yorum var yazılmış bile...

Eki Görüntüle 694049

Bende Ankaradayım benimkiler gelmedi. Hangi adresi verdiğimi de bilmiyorum. Evi verdiysem 6 dan sonra geliyor. İşi verdiysem heran gelebilir:1:

pufpuff hangisi sensin.. yorum yazayım mektubuna...

ben göndermeyi düşünüodum vazgeçtim cnm..
ihtimal vermedim kazanacağıma.. ben sana yorum yazayım..

benim nescafeler sabah tam yataktan kalktım zil çaldı
o kadar erken geldi yani

Back
X