Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

facebook'ta goldstore sayfası. 'isim sizden, hediye bizden' fotoğrafının altına Dess Indreams kullanıcı adımla mavi büyü olarak yorumda bulundum. Eğer fikrimi siz de beğendiyseniz beğeni yaparsanız mutluluktan havaya uçarımm!!! :)

Hatta her hafta bi çekiliş oluyormuş, siz de üye olun ya da katılın arkadaşlar. bana da yardım edin lütfeen :(

bende beğendim şansın bol olsun

Son düzenleme:
facebook'ta goldstore sayfası. 'isim sizden, hediye bizden' fotoğrafının altına Dess Indreams kullanıcı adımla mavi büyü olarak yorumda bulundum. Eğer fikrimi siz de beğendiyseniz beğeni yaparsanız mutluluktan havaya uçarımm!!! :)

Hatta her hafta bi çekiliş oluyormuş, siz de üye olun ya da katılın arkadaşlar. bana da yardım edin lütfeen :(

beğendim canım benimle beraber 48 oy oldu...bol şanslar[/QUOTE]

canım bende beğendim ama ümitlenme bence fazla..böyle beğenili yarışmalarda hile yapıyorlar bence..

https://www.facebook.com/goldstore.com.tr

bende beğendim :)

bende beğendim cnm...
biri 300 lerde gezio ama :)
bol şans....

Hepiniz nasıl mutlu ettiniz beni anlatamam ya!!!! ağlıycam mutluluktan, umudum var, 5 gün içinde belki dengelerim :) sayenizde ve yardımınızda :)

siz de katılsanıza kızlar?

kızlar oğluma netten büyük bi oyuncak aldım içine falan binilio büyük..
ama benim söylediğim renk sarıydı kırmızı gelmiş...
sinir oldum... değiştirirler mi acaba geri... :20:

Selam herkese az önce seç kazan ile bir sohbetimiz oldu. Sinir ettiler beni. Resmen yasal dolandırıcılık yapıyorlar. Milleti kandırmak için ne dolaplar çeviriyorlar ya!Neyse ki benim jeton düştü de uyandım erken. Açmışlar telefonda kredi kartı numaramı istiyor bir de vermiyorum diye tehdit eder gibi konuşuyor deli.Şu derginin adını söyleyesim geldi telefondaki kadına. Korkup veren vardır. Çünkü o kadar korkutucu konuşuyor ki! :47::47::47::47:

hangi siteydi ki daha önce alışveriş yapan bi arkadaş varsa yardımcı olabilir sana belki...istersen bi ara sor en azından öğrenmiş olursun

Deiştirirler ama bir sürü iş olur. Kırmızı da çok güzel bence. Hem de çocukların daha çok ilgisini çekiyor kırmızı. Her işte bir hayır vardır derler. Bence kırmızı kalsın. Bayrak rengi. Ben oğluşuma hep kırmızı giydiriyorum. Arabası da kırmızı. Kırmızı güzeldir.:16::16:

nescafe ve logitech hediyelerim geldi $IMG_1325erregtfrg.webp

Canım dün gece 12 den sonra katıldıysan o yüzden katılamıyorsundur. Gece 12 yi bekle:1:

alakası yok ben dün 21,00 da katıldım şimdi katılamıyorum
sadece bir kere katılabiliniyor.
hatta kazanmışım sabah aradılar adres aldılar kızçem kazanmış
maşallah pek şanslı sıpa doğduğundan beri çok şey kazandı yavrum minik kuşum :emir_bebek::nazar:

alakası yok ben dün 21,00 da katıldım şimdi katılamıyorum
sadece bir kere katılabiliniyor.
hatta kazanmışım sabah aradılar adres aldılar kızçem kazanmış
maşallah pek şanslı sıpa doğduğundan beri çok şey kazandı yavrum minik kuşum :emir_bebek::nazar:

Anaaa eee nasıl çekiliş yapılıyo ki? Kazanamayanların hakkı gidiyo mu acaba?

Arkadaşlar, kazanırsam anneme hediye etmek istiyorum.
Şu yarışmaya katıldım: https://www.....................php...72971.10813.114401178592906&type=1&permPage=1

Dess Indreams Mavi Büyü yazını beğenir misiniz?

Başka bir arkadaşın yazısını beğenirseniz hiç problem değil :)

Lütfen yardımcı olun :)

yalnış görmediysem 56. oyu ben verdim..bol şans,işin zor..

Selam herkese az önce seç kazan ile bir sohbetimiz oldu. Sinir ettiler beni. Resmen yasal dolandırıcılık yapıyorlar. Milleti kandırmak için ne dolaplar çeviriyorlar ya!Neyse ki benim jeton düştü de uyandım erken. Açmışlar telefonda kredi kartı numaramı istiyor bir de vermiyorum diye tehdit eder gibi konuşuyor deli.Şu derginin adını söyleyesim geldi telefondaki kadına. Korkup veren vardır. Çünkü o kadar korkutucu konuşuyor ki! :47::47::47::47:

ayy ne olur benide arasınlar ,birilerine çatmak istiyorum,rahatlamam lazım bari yakınımdakileri kırmıyayım..arasalar iyi olurdu :9: şöyle bir bağıra çağıra dökülürdüm :41: :41: :41:

Back
X