Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende kırmızıyı beğendim
oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama benim oğlan bişey alırken hep kırmızıya gidip yapışıyor.çocuklar genelde sever kırmızıyı.

Bide teksüt ün kutusuna ne koysak acaba kutusu güzelmiş :23:

büyük mü kutu bari canım:) bi paket süt yollamasınlar. Azıcık peynir yollasınlar :1:

kutuya çay..şeker kuru bakliyat konulabilir...süt değilde karışık ürün yollıycaklarmış...belki minik boydur

canım sana banattan hangi kargoyla geldi diş fırçası. Bir de ne zaman geldi acaba? Benim bez yok ortada.

aras kargo ile 11 gibi geldi...ama sabah önce aradılar adresi yetit etmek için..tel...adres aldılarya..kadına c/32 dedim anlamayınca ceyhan 32 dedim..adresede ceyhan 32 yazmışlar..oyüzden aradılar adresiniz neydi diye arayan aras kargoydu :9:

Mavi Yeşil ülkerin çekilişi ama kaç kişiye ne hediye ettiği belli değil :1: :1:

bu ben daha önce görmüştüm ama hediyesi hergün doğum günü olan bir kişi face sayfasının kapağı olacağından paylaşmamıştım
yencek içecek bişi olsa paylaşırdım gereksiz gördüm

https://www.facebook.com/goldstore.com.tr

facebook'ta goldstore sayfası. 'isim sizden, hediye bizden' fotoğrafının altına Dess Indreams kullanıcı adımla mavi büyü olarak yorumda bulundum. Eğer fikrimi siz de beğendiyseniz beğeni yaparsanız mutluluktan havaya uçarımm!!! :)

Hatta her hafta bi çekiliş oluyormuş, siz de üye olun ya da katılın arkadaşlar. bana da yardım edin lütfeen :(

beğendim 64 oldu

Back
X