günaydın kızlar
teksütler yurtiçiyle dağıtılmaya başlanmış kazanamayan arkadaşlar üzülmesinler boşuna daha önceki yarışmalarında olduğu gibi her çeşit ürününü koymamışlar içinde sadece krem peynir,kaşar peyniri ve çikolatalı krem peynir varmış benim ki daha gelmedi bende eskisi gibi içi dolu bir paket bekliyordum...
kim söyledi canım birine mi gelmiş? ben de dolu dolu bir paket gelir diye heyecanla bekliyordum demek ki kesenin ağzını sıkmak lazım dediler şansımız yokmuş yine de koskoca firma reklam için 5parça ürün gönderseler ne olur yani cimrilik işte
Bütün firmalar gitgide cimrileşiyorlar.Önceden paket paket verdikleri numuneleri bile yarışma ile verir oldular.:44::44:günaydın kızlar
teksütler yurtiçiyle dağıtılmaya başlanmış kazanamayan arkadaşlar üzülmesinler boşuna daha önceki yarışmalarında olduğu gibi her çeşit ürününü koymamışlar içinde sadece krem peynir,kaşar peyniri ve çikolatalı krem peynir varmış benim ki daha gelmedi bende eskisi gibi içi dolu bir paket bekliyordum...
kızlar rocher numune göndermiş.mektup zarfına sıgrdırmışlar bu kadar cimrilik olur ya verdikleri kargoya degmez walla =))Eki Görüntüle 696140
kızlar teksüt kargosu gelen varmı merak ediyorum içindekileri
kızlar sıze bışey sorcam bugun yurtıçı tekrar aradı kargonuz var gelın alın dıye bende dedımkı eve getırmenız gerekmıyormu dit-ye dedilerkı getırdık evde yoktunuz dun evet evde yoktum ama sonuçta kapıda ödeme talımatı vardır tekrar getırmelerı gerekmıyormu sızce
Eki Görüntüle 696171 teksüt bana da geldi...
eğer not bıraktılarsa sen gideceksin canım ama not bırakmamışlarsa onlar getirmek zorunda çünkü kargocunun hatası..yurtiçi gerçekten gıcık bir kargo..benim de kaç defa başıma geldi,not bırakmıyorlar,sonra gelip alın diyorlar..ben de hemen netten yurtiçi kargonun sitesinden iletişime döşüyorum...anında geri dönüş yapıyorlar,kargocunun hatası olmuş,not bırakmalıydı falan filan diyip özür dileyim tekrar yolluyorlar..ama şube ile iş asla çözülmüyor,gelin alın diyorlar..direk sayfadan iletişimden mesaj at sorun çözülmez ise...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?