Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende aynı senin gibi ilk baktım bişi anlamadım numune varmı die bakmıştım şimdi sabahtan akşama kadar buradayım annem sen buna bakmaktan yarın dogurdugun cocuga bakmazsın diyor:) banatın o yarışmasını gördüm benim pc ye format atıldı tüm fotolar gitti şimdi gel foto çekilelim desem annem tribe girer istemez :)

twitterdan bende bir şey anlamıyorum :)

kızlar bu tweetlarda hastag ile cümle kurun bilmem ne diyorlar ya yani dedikleri kelimeyle bir cümle yazıp tweet mi atmak gerekiyor of ben bu tweetırı hiç anlamadım ya:26:

Hastag demek # işareti ile başlayan cümleyle yaz demek. Onlar # ile bir cümle verir sen de devamını getirirsin. hastag o.

Sen çok şanslısın maşallah Allah şansını arttırsın daim etsin canım.

ay ben bunu bulamıyorum..şimdi de büyük boy sormuş..uzun boylu adamı seçtim olmadı,portakalı seçtim olmadı..tek hakkım kaldı..büyük boy ne buldunuz görsellerden?

clup okeyı yenı gördum ben saf :)))))

ama kutuyu bulamadım 3 hakdan 2 sı gıttı ne kızlar buu ayy''''1!!!

clup okeyı yenı gördum ben saf :)))))

ama kutuyu bulamadım 3 hakdan 2 sı gıttı ne kızlar buu ayy''''1!!!

benim de 2 hak gitti canım..club büyük boy olan görselleri soruyor..bana göre portakal büyük idi,kabul etmedi..bir de 2 adam yan yana..biri uzun diğeri kısa..o dedim,kabul etmedi..kaldı tek hak..

ben tel konusuordum hosuma gıden resımlerı tıkladım bırı dondurma bırı rengrenk olan bırseydı ama deılmıs bı baktım sonradan yazıya anaaaa dedım gıttı haklarr..yapan bırı yazar herhlde yaaa ;(((((

Ben en alt tarafta balinaydı galiba ona tıkladım doğru dedi :) İlk denememdi çok bakmadım. Yunus yada balinaydı...

sağol canım..yunus ya da balinayı bulamadım,2 tane penguen vardı ..o mudur acaba derken,gökdeleni işaretledim..kabul etti..teşekkürler.

MANTIK YÜRÜTTÜM bende gökdelenı yaptım..yorumları bklıyene kdr şans dedm dogru cıktı ama formu yanlıs doldurdum amann nese cokta önemlı dıll

okeyi ilk hakkımda buldum çok basitti büyük boy diyor büyük binaları seçin,eyfel kulesi,gökdelen v.s.

arkadaşlar kaç saattir kulüp okeyin linkini arıyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim

arkadaşlar bana tavsiye kanalından dimesi alabileceğim mağazalar gelmiş ama eror veriyor..size gelende bütün şehirler açılıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…