Aaaa öyle mi canım. Güzel ismimiz var dimi:) Beğen paylaşlara bende katılmıyorum pek. Şuana kadarda hiç beğen paylaşlardan çıkmadı yani. Çekilişlerde şanslıyım hatta eşim bendende şanslı. Bakıyorum sonuçlara kazananlar hep yanı kişiler ya:44: Şans bi ara açılıyo insanın sonra kapanıyo. Ben ilk buraya oğluma mama istemek için bakmıştım ocak ayında. Ne olduğunu anlamadım başta.Baktım millet bir sürü şey kazanıyo. Bende katıldım şimdide katılmadan duramıyorum. Bağlımlılık yapyorBanatta anket doldurmuştuk bitti. Şimdi anneler günü için yarışması var.https://www.facebook.com/HayataDairTertemizFikirler?fref=ts
evet canım aynen ben de senin gibi düşünüyorum..bugüne kadar sadece kurumsal ciddi firmalardan kazandım..beğen,paylaşlardan hiç kazanmadım .bir de takip edemiyorum çoğunu..çekilişle olan firmalara güveniyorum..twitter açtım ama hiçbirşey kesinlikle anlamıyorum..kenarda duruyor..
kızlar bu tweetlarda hastag ile cümle kurun bilmem ne diyorlar ya yani dedikleri kelimeyle bir cümle yazıp tweet mi atmak gerekiyor of ben bu tweetırı hiç anlamadım ya:26:
Aaaa öyle mi canım. Güzel ismimiz var dimi:) Beğen paylaşlara bende katılmıyorum pek. Şuana kadarda hiç beğen paylaşlardan çıkmadı yani. Çekilişlerde şanslıyım hatta eşim bendende şanslı. Bakıyorum sonuçlara kazananlar hep yanı kişiler ya:44: Şans bi ara açılıyo insanın sonra kapanıyo. Ben ilk buraya oğluma mama istemek için bakmıştım ocak ayında. Ne olduğunu anlamadım başta.Baktım millet bir sürü şey kazanıyo. Bende katıldım şimdide katılmadan duramıyorum. Bağlımlılık yapyorBanatta anket doldurmuştuk bitti. Şimdi anneler günü için yarışması var.https://www.facebook.com/HayataDairTertemizFikirler?fref=ts
clup okeyı yenı gördum ben saf :)))))
ama kutuyu bulamadım 3 hakdan 2 sı gıttı ne kızlar buu ayy''''1!!!
benim de 2 hak gitti canım..club büyük boy olan görselleri soruyor..bana göre portakal büyük idi,kabul etmedi..bir de 2 adam yan yana..biri uzun diğeri kısa..o dedim,kabul etmedi..kaldı tek hak..
ben tel konusuordum hosuma gıden resımlerı tıkladım bırı dondurma bırı rengrenk olan bırseydı ama deılmıs bı baktım sonradan yazıya anaaaa dedım gıttı haklarr..yapan bırı yazar herhlde yaaa ;(((((
Gökdelen resmi kızlar okey
sağol canım..yunus ya da balinayı bulamadım,2 tane penguen vardı ..o mudur acaba derken,gökdeleni işaretledim..kabul etti..teşekkürler.
arkadaşlar kaç saattir kulüp okeyin linkini arıyorum bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim
arkadaşlar bana tavsiye kanalından dimesi alabileceğim mağazalar gelmiş ama eror veriyor..size gelende bütün şehirler açılıyormu
evet cnm il söyle yazıyım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?