Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bi ara breathe right deneme ürünü gönderiyodu ben kayıt yaptırmıştım 2-3 ay oluyor hala gelmedi

Anneler Paylaşıyor Kazanıyor”a üye olan ve 6’lı Danino paketlerinin üzerindeki kodu uygulamamıza giren kişilere, Morhipo’dan 10 TL Hediye Çeki hediye! Detaylı bilgi için hemen tıklayın:http://......./11JzKt0

kızlar bişey sorucam twitter daki yarışmalara nasıl katılıyorsunuz mention ile gelen cevaplar dikkate alınmayacak demiş mention nedir onunla olan dikkate alınmayacaksa nasıl cevap vericez?? twitter hesabım bayadır var ama sadece beğendiğim sayfaların paylaşımlarını izliyodum kullanmadım doğru düzgün

istanbulun neresine gideceksin?..gideceğin yer , bana uzak mı yakın mı bilmiyorum canım..özelden yaz bana..

twitterde yarışma yok mu kızlar birde mention ne demek twitterda

ne için oldunu sölesen daha basit anlatırdım ama kısaca kişiden bahsetmek demek canım yane mention isdeyen kişiden bahsedicen @isminiyazarak ismi neyse başına @ bu şşareti koyup adını yazıp onla ilgili konuşcan eğer genel isdiosa kendi duvarında onun profilde isdiyosa onun duvarına öle bişi :)

teksüt kutum geldi kaşar peynir çikolatalı peynir ve krem peyniri beğendim kutusu da çok kullanışlı tarifi burdan bi arkadaş yazmıştı teşekkürler..

nescafe bardagımda sonunda geldi yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…