Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu keskinoğlunun yarışmasına katıldınız mı yumurtanın arkasındaki bulmacayı çözdüm ama anlamsız birşey çıktı.sizde de mi aynısı oldu inv harfleri çıkıyor saçmalamışlar sanki

kızlar annenizi öperken çekilmiş fotağrafınızı yükleyin diye bir yarışma vardı hangisiydi bir türlü bulanıyorum

kızlar annenizi öperken çekilmiş fotağrafınızı yükleyin diye bir yarışma vardı hangisiydi bir türlü bulanıyorum

anneyle foto dimes te vardı...
bişey daha vardı bende hatırlayamadım şimdi:44:, neydi acaba hatırlayanlar yazabilir mi arkadaşlar?

https://www.facebook.com/HuggiesTurkiye/app_137541772984354

kızlar huggies açıklandı..9 şifre ile katılmıştım..ve isteğim şey çıktı çok sevindim..sebamed bakım seti kazandım...açıkcası oda takımının çıkmasını istemiyordum..ikizlerime özenle hazırladığım çok güzel odaları var zaten..ya 1 yıllık bez yada sebamed çıkar inşallah dediydim ve oldu..umarım oda kazananlar gerçekten ihtiyacı olanlardır.

fakat anne fotolu jivalden başka bi yarışma daha vardı,hemde yolladım, ama hatırlamıyorum şimdi..

benim hiç haberim olmadı bu yarışmadan ya

Ben bu yarışma başlamadan iki gün önce internetten topluca iki koli bez sipariş vermiştim. Tabii gelenlerde kod yoktu. Sırf yarışma için de tekrar bez almadım.Daha hala var bez bitmedi. KAtılamamıştım yani onca bez almama rağmen şans işte.

kızlarrrr avonda kazanınca belli oluyor mu hemen ?

Hayır tatlım.

Günaydın kızlar. Herkese iyi haftalar.Avonda kazandığın belli olumuyor diye düşünüyorum. Bana hiç kazandınız demedi. Eğer diyorsada kazanamadım demek ki. Şu anneler günü için olan yarışmalar hep beğenili. Hele Çanakkale Seramiğin ışıltılı banyolara bi baktım oylar 5000 küsürlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…