- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.184
- 698
ariş saydım saydım hep aynı çıkıo ya nerde varki başka kaç olcak blen varmı
şimdi omo nuz kaç oldu ya ben 410 da kaldım ya ağlıcam bi yapim dedim beceremiom
Kaç çıkıyo canım? Bende internet sitesine baktım ama seçeneklerden çok daha az çıkıyo.
Bende onu sorucam ya nerden değiştirem ben soyadımı omoda
sanırım bir yerde hata yapıyoruz ben de sayıyorum sayıyorum 103 buluyorum ama seçeneklerde yok,sayılar daha büyük zaten..bir yerlerde olmalı daha fazlası..
sanırım bir yerde hata yapıyoruz ben de sayıyorum sayıyorum 103 buluyorum ama seçeneklerde yok,sayılar daha büyük zaten..bir yerlerde olmalı daha fazlası..
430 oldu bende omo geçen ayki puanlar her yeni ayda siliniyormu ? cbenim bir sürü puanım vardı silindi anlamadım yani ?
kızlar ben saydım 351 buldum emin değilim valla kimsenin Şansını engellemek isdemem ben kendim 351 i işaretledim tebrikler bu haftanın şanslı kişinin olmaya adaysınız yazdı ama herkeze yazıyomu bilmem arkidişler :)
kızlar ben saydım 351 buldum emin değilim valla kimsenin Şansını engellemek isdemem ben kendim 351 i işaretledim tebrikler bu haftanın şanslı kişinin olmaya adaysınız yazdı ama herkeze yazıyomu bilmem arkidişler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?