Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kizlar banasa bakinnnnn soyadim arslan ...kizim rahat vermiyr..bide bu tabletle cok zor oluyrrr ...hic yokummm mail felan yokkkk:2::2::2:

vernel ve omo da yokum barilla dan kazanmışım omoya mesaj atmak işe yaradı :)

ne mesajı attın arkadaşım kaçırmışım ben onu...vernelle her gün bir defa katılım varmış aynı hesaptan..omoda çekişleydi ben de yokum ikisindende kısmet bakalım diğer kampanyalara artık...

kızlar bende arkadaşın dediğinden yola çıkarak 351 i işaretledim kazanan sen olabilirsin yazdı cevap 351 sanırım :)

ben saydım 103 buldum bende şıklardan en az sayıyı yazdım tebrikler dedi demek doğru cevabı yazsanda yazmasanda tebrikler yazısı çıkıyor anlamadım..

ne mesajı attın arkadaşım kaçırmışım ben onu...vernelle her gün bir defa katılım varmış aynı hesaptan..omoda çekişleydi ben de yokum ikisindende kısmet bakalım diğer kampanyalara artık...
ben olsamın sonuçlarını açıklamamışlardı bende mesaj attım açıklayın diye ama yokum :) bende vernel de yokum nasip

Omoda ismim vae o ne ara katildim bilmiyrm..ne yolluyorki snsim yoktu bunda cikti. Ne omoymus mkle olmstu sydam pes etmstim.. hep anket olsaa

Kizlar banasa bakinnnnn soyadim arslan ...kizim rahat vermiyr..bide bu tabletle cok zor oluyrrr ...hic yokummm mail felan yokkkk:2::2::2:

selin arslan olarak baktım vernelde ve sütaşda göremedim omoda var selin arslan umarım sensindir isim benzerliği değildir.bu arada anketten omo kazanan arkadaşlar kutu içeriği ne acaba omo kadınlar kulübünden 900 puanla alınanla aynımı ben ilk defa bu ay kazandım puanla nisan döneminde oda mayısın sonunda ancak gelir herhalde...

Umarim bnmdr...ama kizmasalarr yasak isim yazmakkk bilmiyrmki bnde ilk defa kazandm eger bensemm. Gecen biri paylasmisti.yumos omo vardi ama hatrlyamdm tam olarak

kızlar fazladan efes tshirti alanlar olmuştu ben kendime 1 tane aldım ama bir tane erkek istiyorum yer bezi yapmayı düşünen bir hayırsever bana yollayabilir mi :)))

omo dan 400 oluyo nerde eksik yaptım anlıyamadım tekrar bidaha yaptım paylaştım makaleleri yorumda yazdım allah allah:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…