Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gerçekten geri zekalılık bir davetiye gönderdim ve atıldım arkadaşlar gerçekten boşa vakit kaybetmeyin derim hediyeli falan da 3-4 tl lik bişe ay çok sinir oldum

bi fincandan atıldımmmm

aaaaa..neden canım??? ne biçim davranıyorlar böyle yaa!!

facede de kızdığım bir marka var..hani seramik tencereleri vb..meşhur oldu...ay insanları azarlamaktan ne zevk alıyor..birisi tarifimi kaldırın demiş,vay efendim o zaman çekilişlere de ,tatil olayına da katılamazsınız diye laf çarpmış..ne tuhaf..

gerçekten geri zekalılık bir davetiye gönderdim ve atıldım arkadaşlar gerçekten boşa vakit kaybetmeyin derim hediyeli falan da 3-4 tl lik bişe ay çok sinir oldum

ya o zaman neden davet sistemi koyuyorlar??? madem atacaklar,koymayın davet filan..gerçekten tuhaflarmış..oğru düzgün yapanı da mahrum ediyorlar..ki davetini kabul eden kişinin daha tam olarak yapıp yapmayacağını bilmeden atmaları çok çirkin..şımarıklık..

Sevgili Ayşe,

Biliyorsun bifincan'a davet ettiğin kişilerin bifincan üyesi olması gerektiğine, bifincan işleyiş ve kurallarına uyacağına inandığın bilinçli tüketiciler olmaları gerekiyor. Ve eğer davet ettiğin kişiler arasında üyeliği iptal edilenler başlarsa bu durum senin de üyeliğinin sonlanmasını gerektiriyor.

Maalesef senin davet etmiş olduğun ve üyeliği iptal edilen oldu ve çok üzülerek de olsa, kurallar gereği senin üyeliğini de kapatmak durumundayım

Bifincan'da geçirdiğin zamanı tebessümle anacağını umuyorum.

gelen cevap

Şu bifincandan vazgeçin artık prim verip sorularını yanıtlamayın. bende tane tane doldurdum herşeyi gece yarılarına kadar .. kafalarına göre şifremi değişip doğum tarihimi yanlış girmişim bahanesiyle attılar benide.. büyük hediyelere yaklaşanları bi bahane bulup atıyorlar emeğinize yazık..tam şikayetlik firma...

kızlar selam.milupaya mail atmıştım hoşgeldin setimiz gelmedi diye..
cevap yazmışlar paketler dağıtıma çıktı 2 haftaya kadar elinizde olur diye
ama bu size göndereceğimiz son hediye paketimizdir demiş.paket gönderimimiz bitmiştir artık demiş(
çok üzüldüm(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…