Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya e-bebek yarışması çok güzel anneler bebekleri ile sinemaya gidecek ayrıca süpriz hediye de varmış.Ama ben İst da deilim. Bayıldım ya bebişlerle ilk sinema. KAçırmayın bence harika bir anı olur.62 anneye vereceklermiş.

Omo 5 gün sonra bitecek değil mi? 5 gün sonra 900 puan oluyoruz:44:

beş gün sonra günde 60 puandan 300 puan ediyor şu anki puanla beraber 850 ediyor ogün girişten 30 puan alacağız kalan 20 puan içinde laf aramızda bölümüne 3 yorum yapıpı ödüllerden omoyu seçeceğiz tabi yeni makale eklenmezse böyle canım sen günlük olarak takip et yazarım burdan omonun alınacağı günü..

hadi yaaa, güleyim mi ne diyeyim bilemedim canım:) desene ürünleri yetiştiremeyince bari 2 tane koyalım dediler. sağol cnm, bakalım ablama gelecek mi:)

Küçük olan yokmuş canım. Bir de bana gelen büyüklerden biri yeşildi. Cifin yeni çıkan ürünü galiba %100 naturel yazıyordu. Kullandım çok beğendim. Anneme gelen eski ciflerdenmiş. Mavi dedi. Diğeride pembe kapaklıymış.

Yeni makale eklenince noluyor ki canım ?

Yeni makale eklenince noluyor ki canım ?

canım omo etiketli makale eklenince okudğunda 10 puan facede paylaştığında 30 puan alıyorsun ya şu anki omo etiketliler dışında yeni makale eklenince diye onu kastettim..burda yazaalım bence gün gün kimse kaçırmamış olur şu an omo 550 puan...

kızlar merhaba ben mailimi açamıyorum başkası tarafından kullanılıyormuş. böyle sorun yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…