Esteworldun yarışması anneme ne kadar benziyorum ben katılamam maalesef çünkü ben babama benziyorum.Anneme pek benzemem.Şu an çok koptum ya.Babalar gününde ben babama benzerim de yapacaklar mı acaba?
ay alemsin :))))) çok güldürdün beniii :))) ben de ne anneme , ne babama benzerim..abime benziyorum :)) katılamıyorum:))))
Ay sen de beni güldürdün. Photo shop yapalım bari resimlere ordan burdan keseriz benzeriz belki.
https://www.facebook.com/aryildiz1948 yarın yarışma yapacaklar
geçenlerde bir arkadaşımız ritmi yakalamaya çalışın demişti sağolsun, ben de dinledim...hergün deniyorum..2000 ile başlamıştım ben de,bugün 9000'e çıkabildim..hergün dene mutlaka canım,ama arkadaşımızın dediği gibi ritme dikkat et...gün ve gün artar eminim..pes etme:))
merak ettim bu sütaş ne veriyor bu kadar uğraşıyorsunuz iyi bişeyse ben de yapayım bari.Çok uğraştığınızı görünce ben hiç denemedim.
merak ettim bu sütaş ne veriyor bu kadar uğraşıyorsunuz iyi bişeyse ben de yapayım bari.Çok uğraştığınızı görünce ben hiç denemedim.
Kullanıcılar arasından en yüksek puanı alan 250 Kullanıcı, Sütaş Ayrana özel dörtlü cam bardak seti (Hediye) kazanacaktır.
ben müziğini sevdiğim için uğraşıyorum hergün,hoşuma gidiyor sesini açıp ritmi tıklamak,deşarj:)) kazanmasam da sorun değil.
sütaşa katılıp kazanmıştın sanırım bu melodiyi yakalayın diyor oynuyorum her damlayı yakalamaya çalışıyorum yanlışmı yapıyorum her damlayı yakalamak gerekmiyormu ? 5500 fazla olmadıne yapmam gerek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?