Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Esteworldun yarışması anneme ne kadar benziyorum ben katılamam maalesef çünkü ben babama benziyorum.Anneme pek benzemem.Şu an çok koptum ya.Babalar gününde ben babama benzerim de yapacaklar mı acaba?

Esteworldun yarışması anneme ne kadar benziyorum ben katılamam maalesef çünkü ben babama benziyorum.Anneme pek benzemem.Şu an çok koptum ya.Babalar gününde ben babama benzerim de yapacaklar mı acaba?

ay alemsin :))))) çok güldürdün beniii :))) ben de ne anneme , ne babama benzerim..abime benziyorum :)) katılamıyorum:))))

Ay sen de beni güldürdün. Photo shop yapalım bari resimlere ordan burdan keseriz benzeriz belki.
https://www.facebook.com/aryildiz1948 yarın yarışma yapacaklar

hatta abimle annemi kızdırırız bazen..yahu biz kimin çocuklarıyız diye :)))

ona da katılalım yarın,nasılsa çıkan birşey yok :))

omoyu da kaçırdım,unuttum yapmayı..

bari vernel ya da ülker ducros filan çıksa..

geçenlerde bir arkadaşımız ritmi yakalamaya çalışın demişti sağolsun, ben de dinledim...hergün deniyorum..2000 ile başlamıştım ben de,bugün 9000'e çıkabildim..hergün dene mutlaka canım,ama arkadaşımızın dediği gibi ritme dikkat et...gün ve gün artar eminim..pes etme:))

Dalin Bebek Bakım Uzmanı
Annenizi "Benim annem..." başlığıyla bize birkaç cümlede anlatın, Dalin Hediye Paketini kazanın!

Annenizi anlatan yazınızı ad-soyad, şehir, telefon numarası, doğum tarihi bilgilerinizle beraber info@dalin.com.tr adresine 10 Mayıs 2013 tarihine kadar gönderebilirsiniz. Jürimizin seçeceği en güzel ilk 3 yazının sahipleri Dalin Hediye Paketi kazanacak!

merak ettim bu sütaş ne veriyor bu kadar uğraşıyorsunuz iyi bişeyse ben de yapayım bari.Çok uğraştığınızı görünce ben hiç denemedim.

merak ettim bu sütaş ne veriyor bu kadar uğraşıyorsunuz iyi bişeyse ben de yapayım bari.Çok uğraştığınızı görünce ben hiç denemedim.

Kullanıcılar arasından en yüksek puanı alan 250 Kullanıcı, Sütaş Ayran’a özel dörtlü cam bardak seti (Hediye) kazanacaktır.

ben müziğini sevdiğim için uğraşıyorum hergün,hoşuma gidiyor sesini açıp ritmi tıklamak,deşarj:)) kazanmasam da sorun değil.

Ay tamam hatırladım burda yazılmıştı.Ben de bardak çok olduğu için hiç oynamamıştım.Taşınırken zor oluyor bardakları toplamak falan.

canım ben söylemiştim daha evvel ekrana kilitlenmeyin yani yuvarlağa odaklanmak yerine ritmi dinleyin ozaman olacak merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…