Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

valla ben neyden kazandığımı hatırlamıyorum yani direk tony&guy mıydı başka bişi miydi taft falan da olabilir yani başka yarışmaysa aynı şekilde yollamayabilirler daha farklı gelebilir. bak şu linkten görebilirsin elime geçtiğinde paylaşmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...er-hediyeli-yarismalar-7376.html#post27241595
canım seni nası bi numara aradı peki, geçen gün beni bi ankaradan aramışlar da o deildir umarım..

Bilgisayara bakmaktan gözlerim puslu görmeye başladı yahu Bu arada ben hangi sayfaları beğendiğimi göremiyorum ya. Nerden düzeltebilirim ben bunu?

Bilgisayara bakmaktan gözlerim puslu görmeye başladı yahu Bu arada ben hangi sayfaları beğendiğimi göremiyorum ya. Nerden düzeltebilirim ben bunu?

kendi sayfana gel canım
mouse ını diğer yazan en sağdaki mavi yazının yanındaki aşağı okun üzerinde tut
liste sıralanacak
oradan beğeniler tıkla,hepsi karşında olacak :))

kızkardeşimdeyim mutfagını tmizledik cok yoruldukyarında diger odasını temizlicez,dogumuna bişi kalmaadı rabbim tüm hamişlere kolay dogum nasip etsn.Evde netim olmadgından geçmiş baya birikti ama çoguna bakamadım,internetin olmaması çok kötü bişi aklım hep bu safyada kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…