Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım bilgisayardan girebilirsin instegrama, fotoğraf beğenebilirsin, ama arkadaş ekleme ve foto yükleme yapılamıyor benim bildiğim.

foto beğenilebilir ama hesabı olursa tabi ve hesabının olması için de telefona yüklü olan instagramdan üye olması gerekli bilgisayardan üye olunmuyor maalesef.

ben bu doktorları anlamıyorum wallahi
iki bebeğimde de tek damla suyum yoktu doktorum 100 çocukta doğursan senin suyun hiç olmayacak dedi.Ama ilk bebeğimi 25 gün ikinci bebeğimi 6 gün bekletti.Hareketlerini kontrol et hareketleri azalınca gel suni sancıyla doğur dedi.Oğlumu 25 günün sonunda hareketleri azaldığı için suni sancıyla dünyaya getirdim kızımdada 6 günün sonunda kendi sancımla kucağıma aldım.Ama doktorum hep dedi seni sezaryana alabilirim ben devletten daha fazla para alıcam o zaman ama senin için iyi olmaz dedi.Sezaryan iyi bişey değil dedi ve hep bu şekilde bekletti beni.Ama çoğu doktor bu şekilde düşünmüyor hemen sezaryan...
Neyse Sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi de benim demek istediğim doktorlar hastalarını değil hep kendilerini düşünüyorlar ona kızıyorum

şimdi sen teyze mi olacannn annammmmm ne takcan kız yiyene.Yiğen tatlı olur al kahvaltıda ye o derece

cafe crown 100 kişi kazanmnıycakmıdı 20 kişi var sadece..bruno daki soruyu hazırlayanın mantığını çözemedim çok saçma geldi..

Açlığına güvenen şöyle gelsin çünkü Snickers® Açlık Testi baş-lı-yor! Şimdi uygulamaya giriyorsun, Açlık Testi’ndeki soruları cevaplıyorsun. Ben de 3 hafta sürecek yarışma boyunca, çekilişle belirlediğim 100 kişiye 5 adet 5’li Snickers® Multipack veriyorum. Hem de her hafta! https://www.facebook.com/SnickersTR/app_359385667511667

cafe crown da 20 kişi 1 yıllık hediye paketi 80 kişi "bardak hediyeli cafe crown latte keyif paketi" kazanacaktı.fakat 80 kişi daha açıklanmadı

bu millipiyangonun yaptığı çekilişti diğer 80 tane kupa kazananı kendileri seçicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…