ben bu doktorları anlamıyorum wallahi
iki bebeğimde de tek damla suyum yoktu doktorum 100 çocukta doğursan senin suyun hiç olmayacak dedi.Ama ilk bebeğimi 25 gün ikinci bebeğimi 6 gün bekletti.Hareketlerini kontrol et hareketleri azalınca gel suni sancıyla doğur dedi.Oğlumu 25 günün sonunda hareketleri azaldığı için suni sancıyla dünyaya getirdim kızımdada 6 günün sonunda kendi sancımla kucağıma aldım.Ama doktorum hep dedi seni sezaryana alabilirim ben devletten daha fazla para alıcam o zaman ama senin için iyi olmaz dedi.Sezaryan iyi bişey değil dedi ve hep bu şekilde bekletti beni.Ama çoğu doktor bu şekilde düşünmüyor hemen sezaryan...
Neyse Sağlıkla alırsınız inşallah bebeğinizi de benim demek istediğim doktorlar hastalarını değil hep kendilerini düşünüyorlar ona kızıyorum
şimdi sen teyze mi olacannn annammmmm ne takcan kız yiyene.Yiğen tatlı olur al kahvaltıda ye o derece
Açıklanan başka birşey yok sanırsamBugünde elimiz boş çıktık:)
Bu neyin kazananları .... diye geçmiş?
geçen hafta bir kendime oynamıştım çıkmıştı..bu haftada eşim ve arkadaşıma oynadım onlarda kazanmışlar..zaten şans kapandı artık,güzel bişiy çıkmıyor..bu anneler gününde elim boş döncek herhaldeoysa bu benim ilk anneler günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?