Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ben ay ilk kez omoyu kaçırmadan tamamladım bende. Birşey sorucam kalan 20 puan için laf aramızda bölümüne yorum mu yapıcaz yoksa konu mu açıcaz anlamadım ben ya

ben ilkkez katılıyorum..heves ettim..şansını dene canım

Kızlar ben ay ilk kez omoyu kaçırmadan tamamladım bende. Birşey sorucam kalan 20 puan için laf aramızda bölümüne yorum mu yapıcaz yoksa konu mu açıcaz anlamadım ben ya

konu açarsan bir de yine yorum yapman gerekir. o nedenle 3 tane yorum yapıp puanını 900'e tamamlamak en hızlı yöntem olur cnm.

duygucuğum konu açıp altına yorum yapsan da olur..yada açılan bir bölümden istedğin konuya üç yorum yapsan da önemli olan 3 yorum yapıp 7 puandan toplam 21 puan almak canım...

bence simalrüzgar dene canım şubat ayında genel sorun olmuş kimsenin doğru dürüst gitmemiş ama mart ayları gitmiş bende ilk defa nisan ayında katıldım daha gelmedi ürünlerim...

evet cnm ve sanırım göndermezler artık diye düşünüyorum. sanırım uykum gelmezse beklerim:) offf bu gece yine stresli olabilir desenize kızlar:)

7-12 mayıs Yarışma tarihleri arasında annesi ile en mutlu anını Instagram'dan #AnnemleGodivaKeyfi hashtag'iyle paylaşan kullanıcılar, jüri seçimiyle ödüllendiriliyor! Her gün, Günün En İyileri olarak seçilen fotoğrafların sahipleri Godiva Tablet ve Godiva Pearls sahibi oluyor. 13 Mayıs Pazartesi günü açıklanacak tüm yarışmanın 1.si ise Godiva ürünleriyle dolu özel bir çanta kazanıyor.

kızlar anlamadım ben şimdi olayı Yorum yapmak 9 puan olmuyor mu her yorum 3 puan değil mi yahu:)
duygu omo etiketli makalelere yorum yapmak 3 puan canım..laf aramızda bölümünde yapılan yorumlar 7 puan güzelim...laf aramızda genel,anne çocuk,benim evim,sağlıklı beslenme gibi bölümler var oraya yorum yapacaksın..

Son düzenleme:

Ayy süpersin canım ya sağolasın valla şu omoyu baya geç anladım

Kızlar omoya ilk defa katıldım bende. Bi sorum var. Bu gece 900 puan yapıp omo seti kazanıyoruz sanırım değil mi? Bir de kahve makinesi vs. gibi diğer hediyeler için ne yapmamız gerekli? Onları istiyosak, bu gece puanımızı harcamıyoruz sanırım? Bilgilendirirseniz sevinirim. Kahve makinesini istiyorum ben çünkü. :)

aynen o zaman puanını harcamıyorsun..omo almıyacaksın yani makine filan istiyorsan

evet canım kahve makinesi istiyorsan bugün almaman lazım hergün puan toplamaya devam etmen lazım ama stoğu az ve çok çabuk tükeniyor ben geçen ay hem kendimden hem eşimden girdim bir omo set alabildim..eşimden omo alamadığım için diğer hediyelere şansımı deniyeyim dedim katıldım ancak ben yorum tıklayana kadar stoklar bitti nasıl yapıyorlar anlamadım..oyüzden bu ay diğer hediyelerle uğraşmıyacam sen bilirsin canım bol şanslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…