puanını topladığında ödüller bölümünden omoyu tıklayacaksın. zaten almayı başarırsan kaydınız alındı diyor.
ben katılsam mı bilemedim. şubat ayında kazandıklarım gelmeyince, yine emekler boşuna gider mi acaba diyorum
Kızlar ben ay ilk kez omoyu kaçırmadan tamamladım bende. Birşey sorucam kalan 20 puan için laf aramızda bölümüne yorum mu yapıcaz yoksa konu mu açıcaz anlamadım ben ya
Kızlar ben ay ilk kez omoyu kaçırmadan tamamladım bende. Birşey sorucam kalan 20 puan için laf aramızda bölümüne yorum mu yapıcaz yoksa konu mu açıcaz anlamadım ben ya
ben ilkkez katılıyorum..heves ettim..şansını dene canım
bence simalrüzgar dene canım şubat ayında genel sorun olmuş kimsenin doğru dürüst gitmemiş ama mart ayları gitmiş bende ilk defa nisan ayında katıldım daha gelmedi ürünlerim...
duygu omo etiketli makalelere yorum yapmak 3 puan canım..laf aramızda bölümünde yapılan yorumlar 7 puan güzelim...laf aramızda genel,anne çocuk,benim evim,sağlıklı beslenme gibi bölümler var oraya yorum yapacaksın..kızlar anlamadım ben şimdi olayıYorum yapmak 9 puan olmuyor mu her yorum 3 puan değil mi yahu:)
duygu omo etiketli makalelere yorum yapmak 3 puan canım..laf aramızda bölümünde yapılan yorumlar 7 puan güzelim...laf aramızda genel,anne çocuk,benim evim,sağlıklı beslenme gibi bölümler var oraya yorum yapacaksın..
Kızlar omoya ilk defa katıldım bende. Bi sorum var. Bu gece 900 puan yapıp omo seti kazanıyoruz sanırım değil mi? Bir de kahve makinesi vs. gibi diğer hediyeler için ne yapmamız gerekli? Onları istiyosak, bu gece puanımızı harcamıyoruz sanırım? Bilgilendirirseniz sevinirim. Kahve makinesini istiyorum ben çünkü. :)
Kızlar omoya ilk defa katıldım bende. Bi sorum var. Bu gece 900 puan yapıp omo seti kazanıyoruz sanırım değil mi? Bir de kahve makinesi vs. gibi diğer hediyeler için ne yapmamız gerekli? Onları istiyosak, bu gece puanımızı harcamıyoruz sanırım? Bilgilendirirseniz sevinirim. Kahve makinesini istiyorum ben çünkü. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?