kızlar moneyde bugün ne var bilen var mı
aynen o zaman puanını harcamıyorsun..omo almıyacaksın yani makine filan istiyorsan
evet canım kahve makinesi istiyorsan bugün almaman lazım hergün puan toplamaya devam etmen lazım ama stoğu az ve çok çabuk tükeniyor ben geçen ay hem kendimden hem eşimden girdim bir omo set alabildim..eşimden omo alamadığım için diğer hediyelere şansımı deniyeyim dedim katıldım ancak ben yorum tıklayana kadar stoklar bitti nasıl yapıyorlar anlamadım..oyüzden bu ay diğer hediyelerle uğraşmıyacam sen bilirsin canım bol şanslar..
evet cnm ve sanırım göndermezler artık diye düşünüyorum. sanırım uykum gelmezse beklerim:) offf bu gece yine stresli olabilir desenize kızlar:)
benim hala eylül ve ekim ortada yok o kadar mesajlaştık omoyla yine de gelmedi yalan oldu
senin daha da yalan olmuşgeleceğini de hiç sanmıyorum, şikayet etmek lazım aslında. ben omonun kendi adresine mail bile atmayı düşünüyorum:)
her mesajlaşmamızda ilgileneceklerini belirtiyorlar ama gerisi yok bende mail atacağım
detandan hediyelerim geldi. Midem bulandı böcek resimlerini görünce. 2 paket güve savar, bi paket böcek yemi bir pakette sprey şeklinde karınca ilacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?