Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cidden senin gibi bir parfüm severin kazanamamasına üzüldüm ben kazanmışım bi tane

ay hiç sorma.ben zaten bi tek parfümlerle ilgili çekiliş yarışma vs. varsa onlara katılıyorum sadece.o da olmadı.sen güle güle kullan kokunu. be delicious a çok benzeyen bi kokuymuş.tam yaz kokusu yani.

geçenlerde twitterdan beni ekleyip RT yapmanızı rica etmiştim bazı arkadaşlar sağolsunlar hemen yapmışlardı o yarışmayı kazandım çok teşekkür ediyorum buradan beni kırmayan arkadaşlara

Yurtiçi kargoyla geldi bana.

bana yurtiçi kargo ile geldi canım. hemde baya oluyo. sana ait olan paketi nasıl başkasına teslim ediyolar ya şikayet et bence kargoyu. genel müdürlüğü ara.

canım baya bekledim msjımı yanıtlamalarını sonra teslim edildi diye msj göndermişler aynı konudan şikayetçi baya kişi var sanırım kargoyla ilgili değilde kadınlar ne isterle ilgili bir sorun şikayet etmeyi düşünüyorum

kızlar bayaa bi geri gittim ama başını bulamadım avonun yarışması bitti mi yoksa her gün oluyor mu bi de ne yapıcağımızı anlamadım ben :26:

arkadaşlar bir şey yazmak istiyorum, illa ki tepki verenler de olabilir, burda bazı arkadaşlar var ki teşekkür ediyorum onlara, sürekli bir şeyler paylaşıyorlar. ama bazı arkadaşlarımızda var diyorlar ki mesela şunun yarışması başlamış, bu başlamış veya bu açıklanmış. yani böyle yapmak yerine link yazmak çok daha doğru olur diye düşünüyorum....

bazen linklerin çıkmadığı da oluyor hangi sayfada yarışma başladığı burada yazıldıktan sonra facebookta o sayfaya bakmak neden zor olsun ki sonuçta buradakilere öyle ya da böyle haber verilmesi niye yanlış olsun ki? hiç kampanya haberi vermeyip arada sırada gelip de -niye hiç kampanya paylaşmıyorsunuz, diye serzenişte bulunanlar bile varken bunlara takılmayalım. mesela ben sizin link diye bahsettiğiniz şeyin ilk başlarda ne olduğunu bile bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…