arkadaşlar bir şey yazmak istiyorum, illa ki tepki verenler de olabilir, burda bazı arkadaşlar var ki teşekkür ediyorum onlara, sürekli bir şeyler paylaşıyorlar. ama bazı arkadaşlarımızda var diyorlar ki mesela şunun yarışması başlamış, bu başlamış veya bu açıklanmış. yani böyle yapmak yerine link yazmak çok daha doğru olur diye düşünüyorum....
https://www.facebook.com/TinyLoveTurkiye
Günaydın millet.Dün gece site kapanınca bir an boşlukta kaldım.Meğerse özlüyormuşum burayı.
bazen linklerin çıkmadığı da oluyor hangi sayfada yarışma başladığı burada yazıldıktan sonra facebookta o sayfaya bakmak neden zor olsun ki sonuçta buradakilere öyle ya da böyle haber verilmesi niye yanlış olsun ki? hiç kampanya haberi vermeyip arada sırada gelip de -niye hiç kampanya paylaşmıyorsunuz, diye serzenişte bulunanlar bile varken bunlara takılmayalım. mesela ben sizin link diye bahsettiğiniz şeyin ilk başlarda ne olduğunu bile bilmiyordum
canım ben anlamadım,üzerime mi alınayım bilemedim..sonuçları gördüğüm linkleriyle paylaşıyorum..yanlış mı yapıyorum?
Alakasız mı olacak karar vermemedim ama birşey sormak istiyorum.
Migros sanal marketten ürün alan var mı? Kapıya kadar gün içinde teslimat yapıyorlar galiba değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?