Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım ben anlamadım,üzerime mi alınayım bilemedim..sonuçları gördüğüm linkleriyle paylaşıyorum..yanlış mı yapıyorum?

ben link olmamasının yanlış bir şey olduğunu söylemiyorum. ama link olmadan face sayfasında aramak zor değilse, linkli vermekte bir o kadar zor değildir düşüncesiyle fikrimi söyledim,. hiç kampanya paylaşmayanlar için şahsım adına hiç takılmıyorum, çünkü ben burda eğleniyorum, kafamı dağıtıyorum, daha önceden de söylediğim gibi paylaşımda bulunan herkese teşekkürler. dün ki ricamı yazma nedenimde bir arkadaşın bir kaç kez bir sayfayı bulamıyorum demesinden kaynaklıydı.

canım ben anlamadım,üzerime mi alınayım bilemedim..sonuçları gördüğüm linkleriyle paylaşıyorum..yanlış mı yapıyorum?

yok cnm ben açıkçası ortaya yazıp bir ricada bulundum o kadar. kimse tarafından yanlış anlaşılmak istemem.

günaydın...bazen site bakıma giriyor, benim de giremediğim anlar olmuştu, offf yaaa diyordum:) ben de son günlerde pek yazamadım burda, en fazla açık kaldı sayfam, çok yoğundum, şimdi biraz rahatladım denilebilir...bu arada avondan ben de kazanamadım, duygucum tebrikler:) dün unileverle omolar için telde konuştum, aradılar beni de , adres bilgilerimi alıp geri bildirimde bulunacaklarını söylediler. bakalım sonuç ne olacak:)

Alakasız mı olacak karar vermemedim ama birşey sormak istiyorum.
Migros sanal marketten ürün alan var mı? Kapıya kadar gün içinde teslimat yapıyorlar galiba değil mi?

Alakasız mı olacak karar vermemedim ama birşey sormak istiyorum.
Migros sanal marketten ürün alan var mı? Kapıya kadar gün içinde teslimat yapıyorlar galiba değil mi?

ben hiç sanal marketinden alışveriş yapmadım ama yapan birini tanıyordum, çok rahat oluyor v.s. diyordu, eve kadar getiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…